Raheem Sterling: "Bir tek onun forması yok..."

25.04.2020 - 18:58 | Son Güncellenme: 25.04.2020 - 19:02

Raheem Sterling: "Bir tek onun forması yok..."

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız futbolcusu Raheem Sterling, katıldığı BBC radyo programında samimi itiraflarda bulundu. İngiliz futbolcu, forma koleksiyoneri olduğunu belirtirken, elinde sadece Messi'nin formasının olmadığını söyledi.

"Ben bir forma koleksiyoneriyim..."

Koleksiyonunda bir çok futbolcunun formasının olduğunu belirten Sterling: "Ben bir forma koleksiyoneriyim. Çoğu futbolcunun forması evimde bulunuyor ancak hiçbiri şimdilik duvarıma asmıyorum. İnsanların benim evime girdikleri zaman futbolcu olduğumu sürekli hatırlamaları hoşuma gitmiyor. Evimi aileme göre yöneltmeyi seviyorum. Bir gün futbolu bırakıp, bir yere yerleşmeyi düşündüğümde o zaman aralarından en güzellerini seçip, evimin duvarlarında o formaları sergilemeyi düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

"Bir tek onun forması yok..."

25 yaşındaki futbolcu elinde bir tek Messi'nin formasının olmadığını söylerken: "Şu an istediğim bir tek forma var: Lionel Messi forması. Barcelona ile yaptığımız maçta Neymar'ın formasını almıştım. Elimde bir tek Messi'nin forması yok. Sanırım şu an en çok istediğim forma onun" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler