Raheem Sterling transferinde flaş gelişme! Mourinho'yu sevindirecek haber

18.08.2024 - 18:16 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 18:27

Raheem Sterling, Chelsea'nin Manchester City ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı. İngiliz futbolcuyla Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, yakından ilgileniyor.

Raheem Sterling transferinde flaş gelişme! Mourinho'yu sevindirecek haber

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan 29 yaşındaki yıldız futbolcusu Raheem Sterling'in Chelsea'deki geleceği merak konusu oldu. İngiliz oyuncu, Chelsea'nin Manchester City ile karşı karşıya geldiği maçın kadrosuna alınmadı.

Maresca'dan açıklama geldi

Teknik direktör Enzo Maresca, herhangi bir sakatlığı bulunmayan oyuncunun teknik ekibin kararıyla kadroda olmadığını söyledi.

"Kadroda olmaması tamamen teknik bir karar"

Maresca yaptığı açıklamada, "Sterling'in kadroda olmaması tamamen teknik bir karar. Bununla ilgili söylenecek bir şey yok. Teknik direktörler karar almak için para alıyorlar. Bu verilen kararlar bazen oyuncuların hoşuna gitmeyebiliyor." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçı sonrası Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama
Habere Git

Sterling, büyük şok yaşadı

Öte yandan İngiliz basınına göre, Sterling, kadro dışı kaldığı için büyük şok yaşadı. Tecrübeli futbolcu, Chelsea'nin sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık maçının tamamında forma giymişti.

Jose Mourinho'nun adını duydu, Fenerbahçe'ye gözü kapalı evet dedi

Öte yandan İngiliz basınında yer alan habere göre, Chelsea'den ayrılmak isteyen Sterling, Mourinho'nun adını duyunca kariyerinde radikal bir adım atmaya karar verdiği ve tercihini Fenerbahçe'den yana kullanacağı iddia ediliyor. Mourinho ile de direkt olarak iletişime geçen Sterling'in, Portekizli hocanın projelerinden bahsetmesi üzerine Fenerbahçe'ye gözü kapalı evet dediği vurgulandı.

Raheem Sterling'in performansı

Chelsea'de toplam 81 maça çıkan yıldız oyuncu, 19 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler