Ralf Rangnick'ten Almanya Milli Takımına ret

12.09.2023 - 10:06 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 10:21

Farklı Japonya yenilgisi sonrası Hansi Flick ile yollarını ayıran Almanya Futbol Federasyonu, Ralf Rangnick'i takımın başına getirmek istiyor. Detaylar.

Ralf Rangnick'ten Almanya Milli Takımına ret

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Hazırlık maçında sahasında Japonya'ya 4-1 mağlup olan Almanya Milli Takımı'nda teknik direktör Hansi Flick ile yollar ayrılmıştı.

Panzerler, Ralf Rangnick ile görüşüyor

Almanya Futbol Federasyonu'nun (DFB), görüştüğü ilk isim belli oldu. Panzerler'in, şu anda Avusturya Milli Takımı'nı çalıştıran Ralf Rangnick'i takımın başına getirmek istediği ancak 65 yaşındaki teknik adamın bu teklife sıcak bakmadığı belirtildi.

"Almanya Milli Takımı rolü ile ilgilenmiyorum" 

Konuyla ilgili ORE'ye açıklamalarda bulunan Ralf Rangnick, "Hiç şansım yok. 14 ay önce Avusturya'da teknik direktör olarak çalışmaya ve takımı Euro 24'e hazırlamaya karar verdim. Şu an Almanya Milli Takımı'nın rolü ile ilgilenmiyorum" dedi. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan flaş karar! Sözleşmesi askıya alınacak...
Habere Git

Sözleşmesi devam ediyor

Alman teknik adam 1 Haziran 2022 tarihinde Avusturya Milli Takımı'nda göreve başlamıştı. Sözleşmesi 31 Mayıs 2024 yılına kadar devam edecek olan tecrübeli teknik adam, görev aldığı 13 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 21 puan topladı ve maç başına da 1.62 puan ortalaması yakaladı.

Klopp da listede

The Mirror'da yer alan habere göre ise Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp da teknik direktör adayları arasında yer alıyor. Ancak Alman Futbol Federasyonu'nun, Merseyside ekibini ikna etmesinin son zor olacağı belirtildi.

Diğer adaylar

Öteyandan E.Frankfurt'un eski teknik direktörü Oliver Glasner ve Bayern Münih'ten ayrıldıktan sonra şu anda boşta olan Julian Nagelsmann da adaylar arasında yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, İngiliz yıldız için harekete geçti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler