Ramazan Kurşunlu: 'Lucescu kulüp takımlarında başarılı olacaktır'

08.05.2019 - 21:44 | Son Güncellenme: 08.05.2019 - 18:46

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ramazan Kurşunlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kurşunlu; Beşiktaş, Bandırma, Batuhan Karadeniz, Hikmet Karaman, Mircea Lucescu hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ramazan Kurşunlu, "Bandırmaspor'dan teklif gelince bu teklifi geri çevirmedik. Takımı ligde tutmak için geldik. Hedefimize de ulaştık. Ara transfer dönemi Antalya kampında kadromuzu önemli isimleri takviye ettik. Batuhan'la konuştuk, bizi kırmadı ve geldi. Güzel uyum içinde ikinci yarıya başladık. Batuhan istesin tekrardan Süper Lig'de ses getirecektir. Bize çok önemli katkı sağladı. Batuhan yetenek anlamında Süper Lig seviyesinde" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Hikmet Karaman bir üniveristedir'

"Teknik direktörlük kariyerimin henüz başındayım. Levent Eriş ve Hikmet Karaman gibi tecrübeli isimlerle çalıştım. Hikmet Hoca'nın yanında çok önemli tecrübeler edindim. Hikmet Karaman bir üniveristedir. Her antrenör Hikmet Hoca ile çalşmalı"

'Cordoba geldi, çantasını taşıdım'

"Ülkemizde yabancı hastalığı devam ediyor. Çok iyi yabancı oyuncular geldiğinde elini öperiz. Cordoba geldi, çantasını taşıdım. Türk kalecilerine değer verilmeli. Mert Gönok'u çok beğeniyorum"

'Lucescu kulüp takımlarında başarılı olacaktır'

"Lucescu çok büyük bir isim. Milli takımda yapılanmaya gidildi, Lucescu o yüzden başarılı olamadı. Lucescu kulüp takımlarında başarılı olacaktır. Lucescu çok pozitif bir insan. Lucescu, oyuncunun kalbine giren bir hoca"

Senin için hazırladığımız haberler