Ramos'un menajerinden ayrılık açıklaması!

07.06.2020 - 18:29 | Son Güncellenme: 07.06.2020 - 18:32

Real Madrid forması giyen Sergio Ramos'un menajerinden futbolcunun geleceğiyle ilgili açıklama geldi. Ramos, Real Madrid'de kaç yıl daha kalacak?

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya Ligi'nde Real Madrid'in sembol isimlerinden biri olarak gösterilen Sergio Ramos'un geleceği konusundaki belirsizlik sürüyor. 34 yaşındaki sağ bek Ramos'un kardeşi ve menajeri, dünyaca ünlü yıldızın durumu hakkında konuştu. Ramos, Real Madrid'den ayrılacak mı? Detaylar haberimizde...

"Ramos, Real Madrid'de olabildiğince uzun süre kalmak istiyor"

Real Madrid'in mabedi Santiago Bernabeu yenilenmeye giderken, Ramos'un kardeşi ve menajeri Rene, Ramos'un geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Ramos'un menajeri, "Yeni Bernabeu'da oynamak onun için mükemmel bir emeklilik olurdu. Fiziksel olarak iyi durumda. Şampiyonluk kovalayacak. Olabildiğince uzun süre Real Madrid'de devam etmek istiyor" dedi.

Ramos, bu sezon Real Madrid'de kaç maçta oynadı?

Madrid ekibinin kaptanı Ramos'un, kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor. Bu sezon 34 maçta oynayan Ramos, 7 gol kaydetti.

Real Madrid, koronavirüs arası sonrası ilk maçını kimle oynayacak?

Zinedine Zidane yönetimindeki Real Madrid, koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu aranın sona ermesiyle birlikte 14 Haziran'da Eibar'ı konuk edecek. Real Madrid, 58 puanlı Barcelona'nın ardından 56 puanla 2. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler