(ÖZET) Galatasaray - Kasımpaşa Maç Sonucu: 2-1

03.11.2023 - 21:27 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 22:31

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Kemal Özdeş'li Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. İşte maç özeti, goller ve detaylar

(ÖZET) Galatasaray - Kasımpaşa Maç Sonucu: 2-1

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 2-1 devirerek, bir kez daha maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Cimbom, fenomen golcüsü Icardi'nin sustuğu gecede bu kez iki golü de atan Zaha ile kükredi. Rams Park'ta alışılan Icardi'nin Aşkın olayım şarkısının yerine Zaha'nın Ali Cabbar şarkısı çalındı.

Puana sevindi Muslera'ya üzüldü

Galatasaray, 3 puana sevinirken şimdiden efsaneleşmiş olan kaleci Muslera'nın sakatlanmasıyla sarsıldı. Sakatlanıp çıkan ve yerini Günay Güvenç'e bırakan Uruguaylı eldivenin yaklaşık 1 ay sahalarda uzak kalacağı öğrenildi. 

Omeruo'nun golü Kasımpaşa'ya yetmedi

Heyecan dolu mücadelede ev sahibi ekibin golleri 33 ve 51. dakikalarda Wilfried Zaha'dan geldi. Kasımpaşa'nın golü 54. dakikada Omeruo'dan geldi.

Sarı kırmızılı takımda Fernando Muslera, 57. dakikada sakatlanarak kenara geldi. Yerine Günay Güvenç oyuna girdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Muslera sakatlandı
Habere Git

Cimbom, seriyi 10 maça çıkardı

Sarı kırmızılı takım, bu galibiyetle birlikte ligde üst üste 10. zaferini elde etti.

Galatasaray bu sonuçla puanını 31'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Kasımpaşa ise 18 puanda kaldı.

Galatasaray, bir sonraki maçını deplasmanda Bayern Münih ile oynayacak. Kasımpaşa ise ligde Kayserispor'u ağırlayacak.

Okan Buruk'tan 3 değişiklik!

Galatasaray, son maçına göre kadroda 3 değişiklikle sahada yer aldı.

Sarı-kırmızılı takımın ligde geçen hafta Çaykur Rizespor'u 1-0 yendiği maçta görev alan oyunculardan Angelino, Kerem Demirbay ve Dries Mertens yedeğe çekildi. Kasımpaşa karşılaşmasında bu futbolcuların yerlerine Victor Nelsson, Kaan Ayhan ve Hakim Ziyech forma giydi.

Galatasaray, Kasımpaşa maçına Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Toreirra, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesinde ise Angelino, Kerem Demirbay ve Dries Mertens'in yanı sıra Günay Güvenç, Tete, Halil Dervişoğlu, Sergio Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş ve Cedric Bakambu oturdu.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı ilk yarı özeti

  • 14. dakikada Galatasaray yarı sahasında topla buluşan Fall’ın ceza sahasına girip, kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Muslera’da kaldı.
  • 31. dakikada ceza sahası içi sol tarafından Ben Ouanes’in yerden içeri çevirdiği topa kale önünde Ngoy’un yaptığı vuruşta kaleci Muslera meşin yuvarlağı tek hamlede kontrol etti.
  • 33. dakikada Gomis ile girdiği ikili mücadelenin ardından topun olan Zaha’nın ceza yayı önünden yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0
  • 38. dakikada sağ kanattan Kaan Ayhan’ın yerden ortasında kale önünde Icardi’nin düzeltip yaptığı vuruşta kaleci Gianniotis meşin yuvarlağı oyun alanına çeldi.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı ikinci yarı özeti

  • 51. dakikada Ziyech’in ara pasında kale önünde Icardi topuk pasıyla arkaya bıraktı. Boşta kalan topu Kasımpaşa savunması uzaklaştırmak istedi. Pozisyonu takip eden Zaha’nın sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0
  • 54. dakikada sol köşeden Aytaç’ın kullandığı kornerde ön direkte Omeruo’nun yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 2-1
  • 69. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Zaha’nın sert şutunda meşin yuvarlak üst direğin dibinden auta gitti.
  • 71. dakikada sağ kanattan Kerem’in yaptığı ortada Icardi kafa vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.
Senin için hazırladığımız haberler