Rangers'dan Nenad Bjelica'ya kötü haber!

15.10.2023 - 13:14 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 13:20

Rangers, Philippe Clement ile anlaşma sağlandığını açıkladı. İskoç ekibinin, daha önce takımın başına Nenad Bjelica'yı getirmek istediği iddia edilmişti.

Rangers'dan Nenad Bjelica'ya kötü haber!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıktan sonra Glasgow Rangers’a imza atması beklenen Nenad Bjelica şoku yaşadı. Glasgow Rangers, Teknik Direktör Philippe Clement ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Clement: "Rangers'da olmaktan onur duyuyorum"

İskoç ekiplerinden Rangers'ta yeni teknik direktör belli oldu. Rangers, takımın başına Philippe Clement'in getirildiğini açıkladı. Belçikalı teknik adam, Rangers için yaptığı açıklamada, "Rangers'ın yeni teknik direktörü olmaktan onur duyuyorum. Bana bu fırsatı verdikleri için yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Bjelica'dan Rangers açıklaması gelmişti

Rangers'ın daha önce takımın başına Trabzonspor'dan ayrılan Nenad Bjelica'yı getirmek istediği iddia edilmişti. Bjelica, Rangers iddiaları için, "Ayrıntılara girmek istemiyorum. Türkiye'den ayrılmam kesinleştiğinde bazı temaslarım oldu. Görüştük, konuştuk, ne olacağını göreceğiz." sözlerini sarf etmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Avcı dokunuşu! Sistem değişiyor!
Habere Git

Ligde Celtic'in gerisinde

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz’ın forma giydiği Rangers’ın teknik direktörlüğünü Steven Davis yapıyordu. Takım ligde ilk 8 hafta sonunda lider Celtic’in 7 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Nenad Bjelica'nın Trabzonspor karnesi

18 Nisan 2023 tarihinde Trabzonspor'da göreve başlayan Nenad Bjelica ise, çıktığı 16 karşılaşmada 8 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 24 puan topladı ve maç başına da 1.50 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler