Raşit Çetiner hafta sonu oynanacak iki önemli maç hakkında net konuştu!

16.03.2018 - 16:07 | Son Güncellenme: 16.03.2018 - 16:07

Raşit Çetiner hafta sonu oynanacak iki önemli maç hakkında net konuştu!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski oyuncusu aynı zamanda Teknik Direktör Raşit Çetiner, bu hafta sonu oynanacak derbi maçı ve Başakşehir - Beşiktaş maçlarını değerlendirdi.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah karalinç'e konuşan Çetiner şunları ifade etti

'Derbileri önceden kestirmek zor'

"Derbileri önceden kestirebilmek kolay değil. Hakemin performansı çok önemli. Oyuncuların performansı çok önemli. Beşiktaş'ın Bayern Münih maçında 10.dakikada eksik kalması gibi"

'Galatasaray'ın yetenekli oyuncuları daha çok ama Fenerbahçe'nin fiziksel kalitesi var'

"Fenerbahçe'nin önemli bir psikolojik üstünlüğü var. Galatasaray kazanmak isteyecektir ama çok büyük riskler alacağını sanmıyorum. İkisi de ikinci bölgeyi iyi savunuyor. Galatasaray'ın yetenekli oyuncuları daha çok ama Fenerbahçe'nin fiziksel kalitesi var"

"Futbolcuların niyeti önemli. Sadece futbolu düşünürlerse güzel bir oyun izleriz ve kaliteli olan başarılı olur. Benim tahminim berabere biteceği yönünde"

'Galatasaray yan toplarda ve deplasmanda...'

"Galatasaray'ın bir kaç tane yetenekli oyuncusu var. Galatasaray'ın handikabı yan toplarda kolay gol yiyor ve deplasmanda kolay kaybediyor. Galatasaray'ın takım halinde iyi olması lazım."

'Fenerbahçe top rakipte iken daha iyi oynayabilen bir takım'

"Fenerbahçe top rakipte iken daha iyi oynayabilen bir takım. Aykut Kocaman'ın çok gergin olacağını sanmıyorum. Bu maçlarda oyuncuları ekstra motive etmek için birşeyler yapmaya gerek yoktur"

'Beşiktaş'ın bu maçta %51 avantajlı olduğunu düşünüyorum'

"İki tane iyi oynayan ekibin maçını izleyeceğiz. Çok yetenekli oyuncular sahip ve takım oyunu oynayabilen bir Beşiktaş var. Beşiktaş artık lig odaklı bir döneme girdiğini düşünüyorum. Daha akıcı olarak Beşiktaş'ı son dönemde görüyorum. Başakşehir'in eksikleri de var ve bu maçta Beşiktaş'ın %51 avantajlı olduğunu düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler