RB Leipzig'den Sörloth için yeni teklif....

06.09.2020 - 16:45 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 16:53

Trabzonspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, Leipzig yolcusu. Alman ekibi Norveçli yıldız için teklifi artırdı. İşte detaylar...

RB Leipzig'den Sörloth için yeni teklif....

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, Trabzonspor'un Norveçli santrforu Alexander Sörloth için teklifini artırdı.

Leipzig'den yeni teklif...

61saat sitesinde yer alan habere göre; Alman takımı, Sörloth ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat ederken oyuncu için bordo mavili kulübe 18 milyon + 4 milyon Euro bonus teklif ettiği öğrenildi.

Trabzonspor ne istiyor?

Leipzig’in bir önceki teklifi ise 17+3 milyon Euro’ydu. Trabzonspor Kulübü ile Leipzig arasında pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken Trabzonspor'un transferden beklediği rakam ise 20+6 milyon Euro olarak biliniyor.

Olası bir satış durumunda ise bordo mavililer oyuncunun haklarını elinde bulunduran Crystal Palace ile görüşüp transfere ivme kazandıracak. 

Transfer olmaması durumunda...

Anlaşma olmaması halinde ise Sörloth 1 yıl daha Trabzonspor formasını terletip sezon içerisinde yeni sözleşme görüşmeleri yapılacak.

Öte yandan Leipzig teknik direktörü Nagelsmann, Fırtına'nın Norveçli golcüsü Sörloth ile ilgili açıklama yaptı.

 

"Sörloth kesinlikle bize yardım edecek bir oyuncu"

Bild'e konuşan Leipzig Teknik Direktörü Nagelsmann, "Sörloth kesinlikle bize yardım edecek bir oyuncu. Geçen sezon çok gol attı. Bu bunu Bundesliga'da tekrarlayabilirse harika olur" ifadesini kullandı.

33 gol 11 asist

Geçen sezon ağları 24 kez havalandırarak Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Alexander Sörloth, 49 resmi maça çıkarken; 33 gol 11 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Senin için hazırladığımız haberler