Real Madrid - Granada: 2-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

02.12.2023 - 22:48 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 22:55

Son dakika | La Liga'da Real Madrid, Granada'yı konuk ettiği maçı 2-0 kazandı ve ligdeki liderliğini sürdürdü. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet.

Real Madrid - Granada: 2-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

La Liga'nın 15'inci haftasında Real Madrid, evinde Granada'yı ağırladı. Los Galacticos, mücadeleyi 2-0 kazandı. Real bu sonuçla La Liga'daki liderliğini sürdürdü.

Perdeyi Diaz açtı

Karşılaşmanın gol perdesi 26'ıncı dakikada Diaz ile açıldı. Rakip yarı alanda üst üste paslar yapan Real Madrid'de Diaz sol kanatta topu alıp merkezde olan Kroos'a pasını verdikten sonra koşusuna devam etti. Kroos süper bir ara paıs ile Diaz'ı kaleci ile karşı karşıya bıraktı.

Diaz çok soğukkanlı bir vuruş yaparak topu kalecinin yanından ağlara göndermeyi başardı. Ev sahibi, bu golle 1-0 öne geçti.

İlgini Çekebilir
Bakambu çözdü, Ziyech bitirdi! Cimbom liderliği aldı
Habere Git

Rodrygo fişi çekti!

Maçın 57'inci dakikasında sahneye çıkan Rodrygo, farkı 2'yi çıkaran golü attı. Merkezden gelişen hücumda Mendy'den pası alan Joselu harika bir tek dokunuş ile Diaz'ı ceza alanının solunda topla buluşturdu. Diaz rakibi ile girdiği ikili mücadeleyi kazanıp kale alanı önünde olan Bellingham'a pasını verdi. 

Bellingham'ın sol ayağının içi ile sağ köşeye vuruşunu kaleci Ferreira harika bir kurtarış ile sağ tarafa doğru çeldi. Rodrygo önüne düşen topa sağ ayağının üstü ile sert bir vuruş çıkararak, golünü attı. Real Madrid, maçı 2-0 kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler