Real Madrid idmanında Montella-Ancelotti zirvesi! Gözler Arda Güler'de

07.11.2023 - 14:21 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 14:36

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Real Madrid antrenmanını ziyaret etti. Arda Güler'i izlemeye gelen Montella, Carlo Ancelotti ile görüştü.

Real Madrid idmanında Montella-Ancelotti zirvesi! Gözler Arda Güler'de

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella 21 Kasım'da oynanacak Galler maçı öncesi çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan teknik adam, genç yıldız Arda Güler'in son durumunu takip etmek için Real Madrid antrenmanını ziyaret etti.

Montella, Arda Güler'i takip etti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga'yı konuk edecek olan Real Madrid, zorlu mücadelenin çalışmalarına devam ederken, sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen fakat sakatlıklar nedeniyle henüz forma giyemeyen Arda Güler de takımla beraber antrenmanlarda yer aldı. A Milli Takım hocası Vincenzo Montella da Arda Güler için Real kampında notlar aldı.

Ancelotti ile görüştü

Real Madrid'in çalışmalarını yerinden takip eden Vincenzo Montella, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile bir araya geldi. Montella, vatandaşı Ancelotti ile Arda Güler hakkında konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye bir iyi, bir kötü haber
Habere Git

İlk kez kadroya girdi, şans bulamadı

Sakatlığını atlatan Arda Güler, Real Madrid - Rayo Vallecano maçında ilk kez kadroya alındı. Fakat genç oyuncu, 0-0 sona eren maçta Carlo Ancelotti'den şans bulamadı.

"Doğru zaman değildi... Yakın zamanda oynayacak"

Maçın ardından Carlo Ancelotti, "Arda Güler'i oynatmak için doğru zaman değildi. Konuştuk, yakın zamanda oynayacak" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Rashica, Başakşehir maçına çıkamayabilir! TFF maçı erteleyecek mi?
Habere Git

Real Madrid - Braga maçı ne zaman, saat kaçta?

Real Madrid ile Braga arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 8 Kasım Çarşamba günü, saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma Santiago Bernabeu'da oynanacak.

Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

EURO 2024 Elemeleri'nde mücadele eden Türkiye, Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilese de gruptan lider çıkmak istiyor. Ay-Yıldızlılar, grubun son maçında Galler'e konuk oluyor. Galler ile Türkiye arasındaki EURO 2024 Eleme maçı 21 Kasım Salı günü, saat 22.45'te başlayacak. Karşılaşma Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler