Real Madrid-Atalanta maçı öncesi şok sakatlık!

14.08.2024 - 00:45 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 00:51

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupası sahibi Atalanta'nın karşılaşacağı maç öncesi şok bir sakatlık yaşandı. İşte detaylar.

Real Madrid-Atalanta maçı öncesi şok sakatlık!

AJANSSPOR-HABER

Futbolda 49. UEFA Süper Kupa, İspanya ekibi Real Madrid ile İtalya temsilcisi Atalanta arasında bu akşam yapılacak maçla sahibini bulacak.

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde zafere ulaşan Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Atalanta'nın karşılaşacağı Süper Kupa maçı, Polonya'nın başkenti Varşova'daki Narodowy Stadı'nda oynanacak.

Öte yandan Real Madrid ile Atalanta arasında oynanacak def final öncesi İspanyol kulübünde son antrenmanda bir sakatlık yaşandı.

Eduardo Camavinga, Atalanta maçında yok

Real Madrid'de Eduardo Camavinga, takım arkadaşı Aurélien Tchouaméni'nin yaptığı faul sonrası yerde kaldı ve antrenmana devam edemedi. Dizinden sakatlanan ve ayağının üstüne basmakta zorlanan Fransız yıldız takım arkadaşlarından destek alarak kenara geldi. Tedavisine devam edilen yıldız futbolcunun Atalanta ile oynanacak final karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

Maç TRT 1'de

Real Madrid ile Atalanta arasındaki karşılaşma, yarın TSİ 22.00'de canlı yayınla TRT 1, tabii ve TRT Radyo 1’de futbolseverlerle buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler