Real Madrid sakata geldi! Sağlık ekibine soruşturma…

20.02.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 18:33

Real Madrid’de sakatlık krizi… Sergio Ramos, Hazard ve Benzema gibi yıldızların sürekli sakatlanması teknik direktör Zinedine Zidane’ı isyan ettirdi. İspanyol devi sonunda kendi sağlık ekibi hakkında soruşturma başlattı. İşte ayrıntılar…

Real Madrid sakata geldi! Sağlık ekibine soruşturma…

AJANSSPOR-DIŞ HABER

La Liga’da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid’in bu sezon en büyük rakibi Barcelona ya da Atletico Madrid değil. Takımdaki bitmek bilmeyen sakatlıklar İspanyol devine darbe vurdu. Sağlık ekibinin başarısızlığı Beyaz Şimşekler’de kriz yaratırken, sakatlıkların neden bu kadar çok tekrar ettiğinin cevabı aranmaya başlandı.

Her maça 7-8 eksikle çıkıyor

Marca gazetesinde yer alan habere göre Real Madrid, sakatlıklardan dolayı kırmızı alarm veriyor. İspanyolların güçlü temsilcisi son maçlarında Huesca ve Getafe'ye 8’er, Valencia'ya 7 ve bugün oynayacağı Valladolid karşılaşmasına sakatlıklardan dolayı 9 eksikle çıkmak zorunda kaldı.

Kervana son olarak Benzema katıldı

Sergio Ramos, Carvajal ve Eden Hazard gibi uzun süreli sakatlıklara son olarak Real’in gol yükünü çeken Karim Benzema da eklendi. İspanyol devini  şampiyonluk yarışından kopma noktasına getiren kriz üzerine teknik direktör Zinedine Zidane da sesini yükseltti ve kulüp sağlık ekibi hakkında soruşturma başlattı. 

Real'de 20 futbolcu, 41 kez sakatlandı!

Marca’nın detaylı araştırmasına göre Madrid’de bu sezon şu ana kadar 41 sakatlık yaşandı. 30’unun kas yaralanması olduğu bildirilen sakatlıklardan tam 20 oyuncu nasibini aldı. Real Madrid’li futbolcular toplamda 146 maç ve 823 günü takımlarından ayrı geçirmek zorunda kaldı. 

Barcelona ve Atletic Madrid’in açık ara önünde

Oysa Real Madrid’in rakiplerinden lider Atletico Marid aynı dönemde sadece 16, Sevilla 18, Barcelona da 25 sakatlık yaşadı. İspanyol doktorlar ise yanlış antrenman yapılmasının ya da başta Eden Hazard gibi oyuncuların tam iyileşmeden sahalara dönme isteğinin sakatlıkları artırdığını ifade ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler