Real Madrid sonradan açıldı, PSG karşısında avantajı kaptı!

15.02.2018 - 00:20 | Son Güncellenme: 15.02.2018 - 00:20

Real Madrid sonradan açıldı, PSG karşısında avantajı kaptı!
 

Rekorların adamı Cristiano Ronaldo!

Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde iki rekor birden kırdı! Real Madrid'in Portekizli yıldızı, PSG maçında attığı golle rekorlarına yenilerine ekledi.

Real Madrid'in Paris Saint Germain'i konuk ettiği Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında skoru 1-1'e getiren golü penaltıdan kaydeden Ronaldo, yeni rekorların sahibi oldu.

Tecrübeli yıldız, Real Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi'ndeki 100. golüne imza attı ve tek bir takımın formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 100 gole ulaşan ilk futbolcu olmayı başardı.

Öte yandan Ronaldo, ilk 7 Şampiyonlar Ligi maçında gol atan ilk futbolcu unvanın alırken; bir rekora daha yaklaştı. Portekizli oyuncu, üst üste 8 maçta (Geçen sezonun finali dahil) gol atarak, Ruud van Nistelrooy'un 9 maçlık rekoruna adım attı. Ronaldo, rövanşta da gol attığı takdirde bu rekoru egale edecek.

AJANSSPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, Real Madrid ile Paris Saint-Germain, Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya geldi.

İlk maçı evinde kazanmak isteyen Madrid, 33. dakikada Adrien Rabiot ile PSG'nin golüne engel olamadı. İlk yarının son anlarında maçın İtalyan hakemi Gianluca Rocchi, Madrid adına beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ronaldo ağları havalandırdı ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya kontrollü başlayan iki ekip 80. dakikaya kadar eşitliği bozamadı. Mücadelenin 83. dakikasında sahneye yine Ronaldo çıktı ve skoru 2-1'e getirdi. Bu golden hemen sonra 86. dakikada bu sefer Marcelo ağları havalandırdı ve Madrid ekibi farkı 2'ye çıkardı.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde gol sesi çıkmadı ve Real Madrid, ilk maçta PSG'yi 3-1 devirdi.

PSG-Real Madrid rövanş mücadelesi, 6 Mart Salı günü TSİ 22.45'te oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler