Real Madrid, Jude Bellingham ile Kai Havertz'i Transfer Etmek Üzere

05.06.2023 - 15:50 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 15:57

Bu sezon La Liga'da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran Real Madrid, gelecek yıl Jude Bellingham ile Kai Havertz'i transfer ederek iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Real Madrid, Jude Bellingham ile Kai Havertz'i Transfer Etmek Üzere

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de La Liga'yı kazanan Real Madrid, bu sezon ligde büyük bir hüsran yaşadı. Real Madrid'de Başkan Florentino Perez, bu yaz transfer dönemine iki büyük transferle girmek istiyor.

İlk transfer Kai Havertz ile olacak

Bild'in haberine göre; Real Madrid'in ilk hamlesi Chelsea'den Kai Havertz ile olacak. Geçen sezon 2 transfer döneminde 600 milyon euro'yu aşkın bir para harcayan Chelsea, 80 milyon euro'ya transfer ettiği Alman yıldızı 60 milyon euro'ya göndermeye razı oldu.

Real Madrid'in ikinci büyük hamlesi Bellingham!

Real Madrid'in ikinci büyük hamlesi ise 135 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'dan Jude Bellingham olacak. 19 yaşındaki Bellingham, Real Madrid'e 5 yıllık imza atacak.

Perez, kesenin ağzını açtı

Yeni Los Galacticos'u kurmak isteyen Real Madrid, bu iki transfer için toplam 195 milyon euro'yu kasasından çıkaracak.

Kai Havertz'in performansı

Chelsea'ye 2020/21 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu getiren golün sahibi olan 23 yaşındaki Kai Havertz, bu sezon oynadığı 47 resmi maçta 9 gol atıp 1 asist yaptı.

Jude Bellingham'ın performansı

Avrupa'nın en iyi genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen Jude Bellingham ise 19 yaşında 139 Bundesliga maçına çıktı. Bu sezon takımıyla 42 maça çıkan Bellingham, 14 gol 7 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler