Real Madrid'de Arda Güler, takımla antrenmanlara başladı!

12.10.2023 - 17:03 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 17:07

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Güler, sakatlığının ardından ilk antrenmanına çıktı. İşte detaylar...

Real Madrid'de Arda Güler, takımla antrenmanlara başladı!

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Güler, sakatlığının ardından ilk antrenmanına çıktı.

Antrenman fotoğrafı paylaşıldı

Kulübün internet sitesinden Arda'nın sahadaki antrenmanda yer aldığı bir fotoğraf paylaşıldı. ​​​​

Arda, bugünkü antrenmanda yer aldı

Yaklaşık iki ay süren sakatlıktan çıktıktan sonra 21 Eylül'de takımla antrenmanlara başlayan ve 26 Eylül'de tekrar sakatlanan Arda, bugünkü antrenmanda yer aldı.

İlgini Çekebilir
Modric'ten Arda Güler'e övgü: "Çok yetenekli bir oyuncu"
Habere Git

Yaz döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda, takımının sezon öncesi ABD'de yaptığı kampta sakatlanmış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirmişti.

Arda Güler, milli ara sonrası ilk maçına çıkabilir

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Arda Güler'in, milli aranın ardından Real Madrid ile ilk maçına çıkmak için hazır olacak duruma geleceği belirtildi.

Real Madrid'in rakibi Sevilla

Son lig maçında Osasuna'yı sahasında 4-0 gibi net bir skorla geçen lider Real Madrid, bir sonraki karşılaşmasını 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da Sevilla ile deplasmanda oynayacak.

İlgini Çekebilir
İşte Arda Güler'in Real Madrid'le çıkacağı ilk maç!
Habere Git

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, milli aradan sonra sakatlığını tamamen atlatan Arda Güler'i Sevilla'nın maçının kamp kadrosuna alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler