Real Madrid'de Marco Asensio, Dani Ceballos ve Nacho Fernandez Krizi

08.05.2023 - 10:56 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 11:16

Real Madrid ile sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Marco Asensio, Dani Ceballos ve Nacho Fernandez'in yeni sözleşme teklifini imzalamadıkları iddia edildi.

Real Madrid'de Marco Asensio, Dani Ceballos ve Nacho Fernandez Krizi

AJANSSPOR - HABER

La Liga'da Barcelona'nın 14 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışına erken veda eden ancak Kral Kupası'nda şampiyon olan Real Madrid'de yeni bir kriz yaşanıyor.

Real Madrid'de sözleşme krizi

Fichajes'ın haberine göre, Haziran ayında Real Madrid ile sözleşmeleri sona erecek olan Marco Asensio, Dani Ceballos ve Nacho Fernandez'le ilgili kriz patlak verdi.

Asensio, Ceballos ve Nacho, teklifi geri çevirdi

İspanyol basınının haberinde Real Madrid'in Marco Asensio, Dani Ceballos ve Nacho Fernandez'e sözleşme teklifi yaptığı ancak oyuncuların sözleşmeyi imzalamadıkları öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
İspanya Kral Kupası Real Madrid'in
Habere Git

Sebebi ortaya çıktı

Ayrıca haberde Ceballos ve Nacho'nun sahada yeteri kadar süre alamadıklarını düşündükleri için Carlo Ancelotti'den forma sözü almadan mukavele imzalamakta pek istekli olmadıkları aktarıldı.

Asensio'nun ise talep ettiği rakamlar başkent ekibinin teklif ettiği rakamlarla uyuşmadığı için sözleşme imzalamadığı ancak iki taraf arasında orta yol bulunabileceği ifade edildi.

Marco Asensio'nun performansı

Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan Asensio, bu sezon 34 maça çıktı. İspanyol futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 5 asistle oynadı.

Dani Ceballos'un performansı

2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında Premier Lig ekiplerinden Arsenal’e kiralanan ancak geçen sezon Real Madrid'e geri dönen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Dani Ceballos, bu sezon toplam 38 maça çıktı ve 1 gol, 6 asisitlik performans sergiledi.

Nacho Fernandez'in performansı

Nacho Fernandez, profesyonel futbolculuk kariyerine başladığı günden bu yana Real Madrid'den forması giydi. Başkent ekibinin altyapısından yetişen Nacho, 306 karşılaşmaya çıkarken 15 kez ağları havalandırdı.

İspanyol stoper, altyapıda ise 88 maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler