Real Madrid'de Joselu sakatlandı! Kadrodan çıkarıldı...

16.03.2024 - 17:07 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 17:21

İspanya La Liga devi Real Madrid'in tecrübeli santrforu Joselu, bugün oynanacak Osasuna maç kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarıldı. İşte tüm detaylar.

Real Madrid'de Joselu sakatlandı! Kadrodan çıkarıldı...

AJANSSPOR HABER

İspanya La Liga devi Real Madrid, bugün TSİ 18:15'de Osasuna deplasmanına konuk olacak. La Liga'nın 29. haftasında oynanacak bu mücadelede Real Madrid'de son dakika sakatlığı yaşandı. İspanyol devinin resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Joselu'nun mide iltihabı sorunu yaşadığı ve bu nedenle maç kadrosundan çıkarıldığı aktarıldı.

Joselu dışında 5 isim daha yok

Real Madrid'de İspanyol golcü Joselu'nun yanı sıra, 5 futbolcu daha Osasuna karşısında forma giyemeyecek. Sakatlana ve tedavileri devam eden David Alaba, Dani Ceballos, Eder Militao ve Thibaut Courtois Osasuna maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, direkt kırmızı kart gören ve 2 maç men cezası alan Jude Bellingham'da cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek olan başka bir futbolcu oldu.

Joselu'nun bu sezonki karnesi

Sezon başında Espanyol takımından kiralana Joselu, Real Madrid ile 38 karşılaşmada forma giydi. Bu maçların 13'üne ilk 11'de başlayan 33 yaşındaki santrfor, 14 gol ve 3 asistlik performansa imza attı. 

Arda sonradan girdi gol attı yine yedeklerde

Milli futbolcumuz Arda Güler, geçen hafta Real Madrid'in sahasında konuk ettiği Celta Vigo karşılaşmasında oyuna sonradan girdi ve dünya deviyle ilk golünü kaydetti. 19 yaşındaki genç yıldız, Osasuna ile oynanacak karşılaşmaya yedek kulübesinden başlayacak.

Osasuna - Real Madrid maçı hangi kanalda?

Real Madrid'in Osasuna deplasmanına konuk olacağı La Liga maçı, TSİ 18:15'de S Sport ve S Sport Plus uygulamasından canlı yayınlanacak. İki takım arasında oynanan son lig maçını Real Madrid; Bellingham (2), Vinicius Jr. ve Joselu'nun golleriyle 4-0 kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler