Real Madrid - Mallorca: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

03.01.2024 - 23:04 | Son Güncellenme: 03.01.2024 - 23:19

La Liga'da Real Madrid, Mallorca karşısında Rüdiger'in golüyle 1-0 kazandı. Carlo Ancelotti, yedek kulübesinde bekleyen Arda Güler'i oyuna almadı. Maç sonucu, yazılı özet.

Real Madrid - Mallorca: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

La Liga'nın 19'uncu haftasında Real Madrid ile Mallorca karşı karşıya geldi. Sakatlıktan dönen Arda Güler'in Santiago Bernabeu'da yedek kulübesinde yer aldığı mücadeleyi Real Madrid, 1-0 kazanmayı başardı.

Tek gol savunmadan geldi

Karşılaşmanın tek golü 78'inci dakikada Rüdiger ile geldi. Başarılı stoper, Real Madrid'e 2024 yılının ilk 3 puanını verdi.

Köşe vuruşunda topun başına geçen Modric, kale alanı önüne ortasını yaptı. Harika yükselen Rüdiger, şık bir kafa vuruşu ile topu sağ köşeden ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Başkan açıkladı, kriz çözüldü! Bardakcı için 250 bin Euro ödendi
Habere Git

Arda Güler oyuna girmedi

Uzun süre 0-0 devam eden mücadelede Real Madrid rakip kalede gol ararken zaman zaman Mallorca'nın tehlikeli kontralarıyla yakalandı. Mallorca bu ataklardan faydalanamadı. Maç bu şekilde seyrederken Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, uzun süren sakatlığını atlatan Arda Güler'e şans vermedi.

"Mutlaka bir sonraki maçta forma giyecek"

Carlo Ancelotti, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Arda Güler için aceleye gerek yok. Çok genç ve geleceği parlak. Yarın ona süre vermeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka bir sonraki maçta forma giyecek" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler