Real Madrid'ten Arda Güler'in Tedavisi İçin Milimetrik Plan

30.07.2023 - 14:15 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 14:31

Real Madrid, Fenerbahçe'den transfer ettiği milli futbolcu Arda Güler'in sakatlığının ardından harekete geçti. Kulüp, genç oyuncunun tedavisi için plan oluşturdu.

Real Madrid'ten Arda Güler'in Tedavisi İçin Milimetrik Plan

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Türk futbolunun gözde ismi Arda Güler, dünya devi Real Madrid'e transferinin ardından çıktığı antrenmanlarda sakatlık yaşadı. 18 yaşındaki genç yıldızın talihsiz sakatlığı, Real Madrid yetkilileri kadar milli takım teknik heyeti ve Türk futbol severleri de korkuttu. Arda'nın sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmazken, İspanyol AS gazetesi Real'in yaptığı milimetrik planı ortaya çıkardı.

Sağ diz iç menisküste yaralanma

Real Madrid tarafından yapılan tek açıklamada Arda Güler'in sakatlığı hakkında bilgi verilirken, tedavi için Madrid'e döneceği bildirildi. Fakat tedavi süreci ve tahmini sahalara dönüş tarihi hakkında açıklama yapılmadı. Duyuruda, "Yapılan testler sonucunda oyuncumuz Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde yaralanma tespit edildi. Oyuncumuz, özel tedavisi için Madrid'e gidecek" denildi.

İyileşme çizelgesi belirlenmedi

Arda Güler'in tedavisine oldukça dikkatli yaklaşan Real Madrid, oyuncu için herhangi bir iyileşme çizelgesi belirlemiş değil. Bu nedenle Arda Güler'in ne zaman sahalara döneceği belirtilmedi. Her şeyin genç futbolcunun gelişimine bağlı olduğu aktarıldı.

İlgini Çekebilir
İspanyol doktordan şok iddia! Arda 3-5 ay...
Habere Git

Real, en ince ayrıntıyı hesaba katıyor

AS'ın haberine göre Real Madrid, Arda'nın sakatlığı için sabırla yaklaşıyor. 18 yaşındaki genç yıldızın tedavisinde en ince ayrıntının hesaba katıldığı ve bu ayrıntılar dikkate alınarak hareket edildiği kaydedildi.

Milimetrik adımlar

Arda Güler'in sahalara dönüşü için her adımı milimetrik atan Real Madrid, oyuncuyu kendi kadro yapısına uygun, dik ve dinç şekilde adapte ediyor. Arda Güler'in, Real'in taleplerine uygun şekilde hız ve çevikliğinin etkilenmemesi kaydıyla kas kazanması sağlanacak.

Arda Güler'in sakatlandığı an

Öte yandan Arda Güler'in sakatlandığı an olduğu iddia edilen görüntü ortaya çıktı. Fotoğrafa bakıldığında 18 yaşındaki milli oyuncunun antrenman sırasında takım arkadaşına kayarak müdahalede bulunmak isterken sakatlandığı görülüyor.

İlgini Çekebilir
El Clasico'da Barcelona, Real Madrid'e acımadı!
Habere Git

"Umuyorum onu Madrid'de tedavi edebiliriz"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Arda Güler'in dizinde bir sakatlık var. Umuyorum onu Madrid'de tedavi edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler