Real Madrid Kylian Mbappe için 200 milyon Sterlin ayırdı

12.09.2023 - 10:37 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 10:54

La Liga devi Real Madrid, Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kylian Mbappe için 200 milyon Sterlin ayırdı.

Real Madrid Kylian Mbappe için 200 milyon Sterlin ayırdı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında Karim Benzema'yı Suudi Arabistan ekiplerinden AL-Ittihad'a gönderen Real Madrid, beklendiği gibi süperstar forvet transferi yapmadı. Benzema'nın yerine Joselu'yu kadrosuna katan La Liga devi, planlarını Kylian Mbappe'ye göre yaptı.

PSG 172 milyon Sterlin'lik teklifi reddetti

İspanyol Sport gazetesinin haberine göre Real Madrid'te, Paris Saint Germain'e Kylian Mbappe'nin bonservisi için yapılan yaklaşık 172 milyon Sterlin'lik transfer teklifinin, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi tarafından anında reddedilmesi hoş karşılanmadı.

Real B planına geçti

Mbappe transferinde B planına geçen Real Madrid, yıldız golcüyü bonservissiz şekilde kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İspanyol devinin bu transfer için oyuncuya yapacağı teklif ise belli oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, İngiliz yıldız için harekete geçti!
Habere Git

Mbappe'ye 200 milyon Sterlin önerilecek

Real Madrid, sezon sonunda kulübü ile olan sözleşmesi sona erecek olan Kylian Mbappe'ye maaş ve imza ücretinden oluşan yaklaşık 200 milyon Sterlin'lik teklifte bulunacak.

9 numara boşta

Real Madrid, Karim Benzema'nın ayrılığının ardından yıldız bir santrfor transferinde bulunmadı. Kylian Mbappe'yi kadroda görmek isteyen Los Galacticos, 9 numaralı formayı boşta bıraktı.

Joselu kiralandı

Real, sezon başında santrfor açığını doldurmak için Espanyol'dan Joselu'yu kiraladı. 33 yaşındaki tecrübeli forvet, Real formasıyla 4 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Joselu, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler