Recep Niyaz: "Umarım bu çıkışımız devam eder"

17.08.2019 - 01:46 | Son Güncellenme: 17.08.2019 - 01:46

Süper Lig'de yeni sezonun ilk golünü kaydeden Recep Niyaz, Galatasaray maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Recep Niyaz'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Gol anımda istediğim yere top gitti. Önüm açılınca vurmaya çalıştım. Böyle bir gol attığım için mutluyum. Ben burada, bu ligin hayalini kurarak büyüdüm. Ligimizin gözde kulüplerinden birisine karşı kazanmak ve bunda payımın olması mutluluk verici. Uzun süredir bilindiğim için yaşlı olduğum sanılıyor ama 24 yaşındayım. Geçen sene üzerine koyan bir performans vardı. Bunu perçinlemek istiyorum. TFF 1. Lig değil, Süper Lig oyuncusu olduğumu göstermek istiyorum. Böyle kaliteli ayaklara karşı iyi mücadele etmezsneiz kazanamazsınız. Rakip 10 kişi kalınca da galibiyetin etkisi oldu. Umarım bu çıkış devam eder. Diğer maçlara hazırlanamaya başlayacağız

"Galibiyette payımın olması güzel"

A Spor'a açıklamalarda bulunan Niyaz, "Herkesin ayaklarına, yüreklerine sağlık. Rakibimiz büyük bir takım. Kontrollü oynamaya çalıştık. Kırmızı kart görmeleri işimize geldi. Avantajı kullandık. Herkesin ayağına sağlık. 10 yıl sonra bu lige çıktı ve bu büyük takıma karşı galibiyet aldı. İyi futbolumuzu devam ettirip puanlar almak istiyoruz. Amacımız ligde kalmak ve üst sıralara yerleşmek. Elimden geldiği kadar iyi vurmaya çalıştım. Çok şükür Allah nasip etti. Takımın kazanmasında pay sahibi olmak güzel." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler