Recep Uçar: "Abdullah Avcı, Milli Takım'da başarılı olur"

20.09.2023 - 17:14 | Son Güncellenme: 20.09.2023 - 17:23

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Sarı-Kırmızılı takımı tercih süreci, Gaziantep FK galibiyeti, Beşiktaş maçı ve Abdullah Avcı hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Recep Uçar: "Abdullah Avcı, Milli Takım'da başarılı olur"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig takımı Kayserispor'da Çağdaş Atan'ın ayrılığı sonrasında göreve başlayan Recep Uçar, gündeme dair açıklamalarda bulundu.   

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Recep Uçar, "Kayserispor Çağdaş Atan'ın ayrılmasından sonra teklifte bulunduğunda birçok konuda belirsizlik olmasın rağmen büyük bir camia ve iyi bir yönetime sahip olduğu için tercih ettim. 

"Transfer tahtasını açılacağının sözünü aldık"

Transfer tahtasını açılacağının sözünü aldıktan sonra göreve başladım. Yeni transferlerimizi Gaziantep maçı kadrosuna yazamadık. Gaziantep maçı özel bir maç oldu ve kazandık. Ümraniyespor unutulmaz bir anıydı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Uruguaylı orta saha!
Habere Git

"Hedef konusunda algı oluşturmak istemiyorum"

Kayserispor, Anadolu'nun köklü camiası. Hedef konusunda algı oluşturmak istemiyorum rasyonel hedefler koymalıyız hafta hafta gidiyoruz. Kayserispor'u izleyenlerin zevk alacağı bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi ve ekledi:

"Trabzonspor çok iyi bir oyun ortaya koydu"

"Beşiktaş, Trabzonspor'a mağlup oldu, Trabzonspor çok iyi bir oyun ortaya koydu. Beşiktaş çalışma imkanı bulduğum çok büyük bir camia. Zor bir maç olacak, İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz"    

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de 6. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu!
Habere Git

"A Milli Takım'da görev alırsa da başarılı olacağını düşünüyorum"

İsmi A Milli Takım teknik direktörlüğü için anılan Abdullah Avcı hakkında da konuşan Uçar, "Abdullah Avcı benim için çok özel bir insan. A Milli Takım'da görev alırsa da başarılı olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler