Recep Uçar: Fenerbahçe en zorlandığı maçlardan birini oynadı

20.12.2023 - 20:53 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 22:16

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Mondi Home Kayserispor'u 4-3 mağlup ettiği maçın ardından Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

Recep Uçar: Fenerbahçe en zorlandığı maçlardan birini oynadı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Mondi Home Kayserispor'u 4-3 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

"Sonuç bizi mutlu etmedi"

Lig lideri Fenerbahçe karşısında bekledikleri sonucu alamadıklarını söyleyen Uçar "Maalesef sonuç bizi mutlu etmedi. Rakip konumu, durumu ve pozisyonu ne olursa olsun biz her maça kendi planlarımızı kendi oyunumuzu oynamak için çıkan bir ekibiz. Son 7 maçını kaybetmeyen ve sahasında maç kaybetmeyen bir takım olarak çıktık. İyi başladık mı, aslında baskılı başladık. Sonra Cengiz'le yediğimiz bir gol. Savunmada yaptığımız bireysel hata ile skor 2-0 oldu. Sonrasında 2-1'i bulup devreye girmek sinerjimizi artırdı." dedi.

"Fenerbahçe'nin en zorlandığı maçlardan biri oldu"

Fenerbahçe Beko'yu bu sezon en çok zorlayan rakiplerden biri olduklarını belirten Uçar "3-1'de geri düşsek biz kendi oyunumuzu devam ettireceğimizi söyledim oyuncularıma. Nitekim de 3-1 geriye düştük maçın başında. Basit savunma hatası yaptık. Oyundan vazgeçmedik 3-3 oldu maç. Sonrasında hemen gol yedik. Bilmiyorum penaltı mı penaltı değil mi. Hiç konuşmak istemiyorum. Araştırılırsa da görülür. Maalesef 4-3 geriye düştük ve çeviremediğimiz bir maç. Genel anlamda üzgünüm. 1 puanı alabileceğimiz bir mücadeleydi. Fenerbahçe'nin en zorlandığı belki de maçlardan birini oynadı baktığınız zaman. Bu dosyayı kapatacağız ve Konyaspor maçına hazırlanacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Fred'den Kayserispor maçı sonrası flaş paylaşım
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler