Recep Uçar: "Kimle oynarsak oynayalım iyi mücadele koyuyoruz"

15.01.2024 - 22:44 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 23:19

Trendyol Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın sahasında Mondihome Kayserispor'u yendiği maç sonrası teknik direktör Recep Uçar açıklama yaptı.

Recep Uçar: "Kimle oynarsak oynayalım iyi mücadele koyuyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın sahasında Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendiği maç sonrası teknik direktör Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

"Puan alarak dönmek istiyorduk"

Galatasaray'ın zor bir deplasman olduğunu söyleyen Uçar, "Galatasaray deplasmanları Türkiye'nin en zor deplasmanlarından. Puan alarak dönmek istiyorduk. 

"Çok üzgünüm"

Eşleşme hatasıyla kornerden golü yedik. 80. dakikalarda talihsiz bir penaltı ile kaybettik. Kimle oynarsak oynayalım iyi mücadele koyuyoruz. Puan alabilirdik. Çok üzgünüm. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "İptal edilen golümüz dünyanın her yerinde geçerli sayılır"
Habere Git

"Kulübümüz zor zamanlardan geçiyor"

Ortaya konan futboldan çok memnumum. Kulübümüz zor zamanlardan geçiyor. Nasıl 5 hafta öncesi seriyi yakaladıysak, benzer skorları yine alabiliriz" dedi.

"Samimi olmak gerekirse penaltı kararlarına bakmadım"

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray maçı sonrası 𝐀𝐣𝐚𝐧𝐬𝐬𝐩𝐨𝐫'a konuştu. Uçar, "Son dakikalara kadar oyunda kaldık, 1 puana yaklaşmıştık. Basit bir hatayla kaybettik. Samimi olmak gerekirse penaltı kararlarına bakmadım. Atilla Karaoğlan, gördüğünü çalmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

"Transfer yasağımız devam ediyor"

Recep Uçar, FIFA tarafından Kayserispor'a verilen 3 dönem transfer yasağı cezası hakkında ise "Transfer yasağımız devam ediyor. 3 oyuncumuz Asya Kupası'nda. 4 oyuncumuz da sakat. Şehrin ileri gelenleri ve yönetimimiz, transfer yasağını aşabilmek için uğraşıyor. Kayserispor, büyük bir camia. Hep beraber bu sorunun üstesinden geleceğimizi ümit ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler