Eski Beşiktaşlı Nathan Redmond'ı Burnley Transfer Ediyor

18.07.2023 - 11:42 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 11:53

Beşiktaş'ta kiralık oynadıktan sonra dün akşam takıma veda eden Nathan Redmond, bugün yeni takımı ile anlaşma sağladı. Redmond, Burnley'e transfer oluyor. Detaylar...

Eski Beşiktaşlı Nathan Redmond'ı Burnley Transfer Ediyor

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Nathan Redmond, gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Yıldız oyuncu Siyah-Beyazlı ekibe veda ettikten sonra yeni takımı ile belli oldu. Detaylar...

Redmond'un yeni takımı belli oldu

Sky Sports'un geçtiği habere göre Nathan Redmond, Burnley ile anlaşmak üzere. Son dakika pürüzü yaşanmaması durumunda 29 yaşındaki İngiliz sağ kanat oyuncusu, yeni sezonda Burnley'in başarısı için ter dökecek.

Beşiktaş'ın teklifine cevap vermedi

Bilindiği üzere, eşinin doğumu nedeniyle bir süredir İngiltere'de bulunan Nathan Redmond, Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifine yanıt vermemişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Lyanco’ya yeni teklif! İşte bonservis...
Habere Git

Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in takımda kalmasını istediği 29 yaşındaki oyuncuya senelik 1.7 milyon Euro garanti para ve 3 yıllık sözleşme teklifi etmişti.

6 gol 6 asist

Beşiktaş formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 28 maça çıkan Nathan Redmond 6 gol, 6 asistlik katkı vermişti. 

Redmond, Beşiktaş'a veda etti

Redmond veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Güzel Beşiktaş taraftarına,

Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda - zor dönemlerde de harika dönemlerde de - siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız! 

Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım. 

Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum.

Bu bir elveda değil, bu bir 'görüşmek üzere'

Sonsuz sevgilerimle,
Nathan"

Senin için hazırladığımız haberler