Denizlispor teknik direktörü Reha Erginer'den transfer ve Sankoh açıklaması!

06.12.2017 - 16:31 | Son Güncellenme: 06.12.2017 - 16:31

Denizlispor Teknik Direktörü Reha Erginer, takımdan gönderilen Alfred Sankoh’un ayrılık süreci hakkında açıklama yaptı. Erginer, bu futbolcunun sürekli sakatlığını öne sürerek sabrını taşırdığını söyledi.

“Gerekli takviyeleri yapacağız”

Denizlispor, Sierra Leoneli orta saha oyuncusu Sankoh ile önceki gün sözleşme sini karşılıklı feshederek ayrıldı. Bu ayrılık Teknik Direktör Reha Erginer’e dünkü çalışma öncesi soruldu. Deneyimli teknik adam takımdan Sankoh dışında devre arasına kadar ayrılık olmayacağını söylerken, “Devre arasında gerekli takviyeleri yapacağız” diye konuştu.
Siyahi futbolcu ile ciddi sıkıntıları olduğunu söyleyen Teknik Direktör Erginer futbolcunun antrenmanlarda yer aldığını fakat maç günü geldiğinde sakat olduğu nu öne sürerek maça çıkmadığını kaydetti.

“Sakatlığını bahane ederek ayrı kalmasına müsaade edemezdik”

Erginer; “5-6 haftadır sakat olduğu için oynamıyordu ama maçtan bir gün öncesi ne kadar antrenmanlar da yer alıyordu. Maç günü geldiğin de ise oynayamayacağını söylüyordu. Bizim de bir tahammül sınırımız var. Sakatlığını bahane ederek takımdan ayrı kalmasına müsaade edemezdik. Kulüp doktorumuz ciddi şekilde kendisine mesai harcıyordu. Yapılan incelemelerde de herhangi bir sıkıntıya rastlanmıyordu. Bu güne kadar doktor raporlarında da bir bulguya rastlamadık. Açıkçası kafa olarak bizimle olmayan birinin fiziken burada olmasına da gerek yoktu” dedi.

Alfred Sankoh'un Denizlispor kariyeri

Denizlispor’da 2.sezonunu geçiren 29 yaşındaki futbolcu, daha önce Balıkesirspor, Khazar Lankaran, Şanlıurfaspor de Stromsgodset ekiplerinin formasını giydi. 1,75 boyundaki futbolcu, bu sezon Denizlispor’da 9 maçta görev yaptı ve herhangi bir gole katkıda bulunamadı. 7 kez ilk 11’de maçlara başlayan Sierra Leone doğumlu oyuncu, 474 dakika sahada kalmıştı. (AJANSSPOR / SEBAHATTİN ALP)

Senin için hazırladığımız haberler