Reims başkanından Ghislain Konan açıklaması: 'Fenerbahçe ile anlaştık, ancak..."

04.02.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 13:42

Fenerbahçe'nin bir süredir transferi için uğraş verdiği Ligue 1 ekibi Reims'in formasını giyen Ghislain Konan ile ilgili Fransız kulübünden açıklama geldi. İşte detaylar...

Reims başkanından Ghislain Konan açıklaması:  'Fenerbahçe ile anlaştık, ancak..."

Sarı lacivertlilerde Filip Novak'ın sakatlığının ardından sol bek için transfer çalışmalar başlamış,  gündeme Reims forması giyen 26 yaşındaki Fildişi Sahilli Ghislain Konan gelmişti.

Anlaşma sağlanmıştı, imzayı menajer bozdu

Kanarya, Fransız ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan sol bekin kulübü ile transfer için anlaşma sağladı. Ancak Ghislain Konan'ın transferi menajerinin imza parası talebi nedeniyle bu transfer sonuçlanmadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin bitmeyen çilesi: Sol yanı ağrıyor
Habere Git

Reims Başkanı Caillot: "Kızgınız"

Spor muhabiri Berk Sayar, Ghislain Konan'ın Fenerbahçe ile olan transfer sürecini Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot'a sordu. Ligue 1 ekibinin Başkanı "Keşfederek 4 milyon euroya aldığımız en iyi oyuncularımızdan Konan için Fenerbahçe ile anlaştık ancak sanırız menajeri oyuncunun serbest kalmasını ve bizi karıştırmadan imzayı attırmak istiyor. Kızgınız" ifadelerini kullandı.

Ghislain Konan kimdir?

27 Aralık 1995 doğumlu Fildişili Ghislain Konan, futbola ülkesinin ASEC Mimosas takımında başladı. Portekizli Vit. Guimarães'e transfer olan oyuncu, Ligue 1 ekiplerinden Stade Reims ile 1 Temmuz 2018'de sözleşme imzaladı. Stade Reims, 26 yaşındaki sol bek için Portekiz takımına, 4 Milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

17 maçta 1 gol, 1 asist

Bu sezon Ligue 1 takımı ile 17 karşılaşmada görev alan Ghislain Konan, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da arkadaşlarına gol pası verdi. Kariyeri boyunca 165 maçta forma giyen tecrübeli sol bek, 3 kez gol sevinci yaşadı, 10 kez de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler