Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız: 93-79 (Maç Sonucu - Özet)

10.11.2022 - 21:34 | Son Güncellenme: 10.11.2022 - 22:30

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'ı 93-79 yendi. Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da asist rekorunu, Motley ve Melih Mahmutoğlu kariyer rekorlarını kırdı.

Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız: 93-79 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de 7. hafta müsabakaları oynandı. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'ı konuk etti. Sarı-Lacivertliler, mücadeleyi 93-79 kazanmayı başardı ve böylece Avrupa'daki 6. zaferini elde etti. Fenerbahçe, EuroLeague'de en fazla asist yaptığı maçı oynarken, Motley ile Melih Mahmutoğlu kariyer gecesini yaşadı.

Fener tekrar çıkışta

Fenerbahçe Beko, geçen hafta Barcelona deplasmanında EuroLeague'in tek namağlup takımı olma ünvanını bırakmıştı. Sarı-Lacivertliler, Kızılyıldız'ı ağırladığı bu maçta tekrar kazanarak, çıkışa geçti. Fenerbahçe Beko, bu sonuçla EuroLeague'in zirvesinde yer aldı.

EuroLeague'de tek galibiyeti bulunan Kızılyıldız ise Fenerbahçe Beko'ya yenilerek, Avrupa'daki 6. mağlubiyetini aldı. Sırp ekip, EuroLeague'in son sırasında kaldı.

Fenerbahçe'den asist rekoru

Fenerbahçe bu akşam Kızılyıldız karşısında yaptığı 24 asistle kendi sezon rekorunu da kırmış oldu. Sarı-Lacivertliler bundan önce Valencia karşısında 21 asist yapmıştı.

Melih Mahmutoğlu ve Jonathan Motley'den kariyer rekorları

Fenerbahçe Beko’nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, Kızılyıldız karşısında 16 dakika süre aldığı maçta 5/8 üçlük isabeti bularak 20 sayı üretti ve daha önce 19 sayı olan Euroleague kariyer rekorunu kırdı. Öte yandan bu sezon Fenerbahçe forması ile Euroleague’de ilk kez boy gösteren Jonathan Motley, attığı 25 sayıyla kendi adına sezonun en yüksek sayısına ulaştı.

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün'ün çabası Rockets'a yetmedi!
Habere Git

Arda Güler maçı tribünden takip etti

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler, Sarı-Lacivertliler'in Kızılyıldız maçını tribünden takip etti.

Itoudis: "Her maç zor"

Fenerbahçe Koçu Dimitris Itoudis maç sonu açıklamasında “Oyuncularımı tebrik ederim. Böyle maçları tahmin etmek kolay değildir. Savunmada reaksiyon gösterdik. Agresifliğimizi savunma ve hücumda arttırdık. Nedovic, Vildoza ve Ivanovic gibi yaratıcı oyuncuları sınırlamak kolay değil. Eurleague böyle bir organizasyon, her maç zor.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler