Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan Papy Djilobodji'yi Kiralık Olarak Transfer Etti

19.02.2023 - 16:24 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 16:32

Deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'da Günay Güvenç ve Mustafa Eskihellaç'ın ardından Papy Djilobodji de Kasımpaşa'ya kiralandı.

Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan Papy Djilobodji'yi Kiralık Olarak Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'yi sarstı. Futbol dünyası da feci afetten etkilendi. Depremde en fazla yıkıma uğrayan illerden biri olan Gaziantep şehrinin Süper Lig'deki temsilcisi Gaziantep FK, ligden çekilme kararı aldı. Kadrodaki oyuncular ise farklı kulüplere kiralık olarak gönderilmeye başladı.

Kasımpaşa Papy Djilobodji'yi kiraladı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kasımpaşa, Gaziantep'ten üçüncü transferini gerçekleştirdi. Daha önce Gaziantep kaptanı Günay Güvenç ve genç kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç'ı sezon sonuna kadar renklerine bağlayan İstanbul ekibi, Papy Djilobodji'yi de kiraladı.

Kulüpten açıklama

Daha önce Ajansspor'un duyurduğu haber resmileşti. Kasımpaşa, Papy Djilobodji'nin transferini açıkladı. 34 yaşındaki Senegalli ile sözleşme imzalandığı sosyal medyadan duyuruldu.

İlgini Çekebilir
İsmi Galatasaray'la da anılmıştı, Kasımpaşa aldı!
Habere Git

Yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız, Papy Djilobodji ile sözleşme imzalamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri yer aldı.

Papy Djilobodji'nin performansı

Kariyerinde ASC Saloum, US Sénart-Moissy, FC Nantes, Chelsea, Werder Bremen, Sunderland, Dijon, Guingamp ve Gaziantep FK takımları yer alan 34 yaşındaki savunmacı sezonun ilk yarısında Gaziantep temsilcisinde 21 maçta 1 gol ile 1 de asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Gaziantep FK'da bir ayrılık daha
Habere Git

Kasımpaşa'nın ligdeki durumu

Süper Lig'de bu sezon 22 maça çıkan Kasımpaşa, aldığı 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 22 puanla 16. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler