Ribery geleceğiyle ilgili konuştu! 'Sezon sonu...'

14.12.2018 - 23:35 | Son Güncellenme: 14.12.2018 - 23:35

Bayern Münih'in yıldızı Franck Ribery'nin sezon sonunda Alman kulübüyle sözleşmesi bitiyor. Fransız yıldız, geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı.

Mercato365'te yer alan haberde Ribery'nin Bayern Münih ile sözleşme uzatmadığı, gelecek sezon futbola devam edip etmeyeceği ve transferi ile ilgili konular yer aldı.

Galatasaray ile de adı anılıyor

Adı daha önce de forma giydiği Galatasaray ve Marsilya ile de transferde anılan 35 yaşındaki yıldızın söylediklerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Birçok kişi bana gelecek sezonla ilgili soru soruyor. Ama şimdi bunu düşünmek istemiyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Yakında 36 yaşına gireceğim. Şükürler olsun bu sezon çok az sakatlık yaşadım ve hemen hemen bütün maçlarda oynadım. Bu çok iyi.

Bu sezon 2 golü var

Gelecek sezon için kararımı vermedim. Henüz bilmiyorum. Vücudumun bana izin verdiği kadar futbol oynamak istiyorum. Bayern Münih gibi bir takımda bu kadar uzun kalabildiğime göre futbolu sevdiğimi anlayabiliriz. Her zaman yüzde 100 seviye ve performans verdim. Zor ama futbol da hayatın bir parçası. Bekleyip göreceğiz.

7 Nisan 1983 doğumlu Franck Ribery, bu sezon Bayern Münih formasıyla 20 resmi maça çıkıp 2 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler