Rıdvan Dilmen: BAL takımına bile bu kadar gol atamazsın

10.01.2024 - 22:04 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 22:38

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Tümosan Konyaspor'u 7-1'lik ezici bir skorla mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen: BAL takımına bile bu kadar gol atamazsın

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Tümosan Konyaspor'u 7-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol porgramında önemli değerlendirmelerde bulundu.

"İsmail Kartal müthiş bir teknik direktörlük sergiliyor"

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe performansını değerlendiren Dilmen "İsmail Kartal muazzam bir teknik direktörlük sergiliyor. Takımı tarihi rekorlar kırıyor. Cengiz Ünder geldikten sonra iyi yöndtmek gerekiyor demiştim. Çok formda cezalı duruma düşen İrfan Can, formayı giyer giymez 4 gol atan Cengiz Ünder... İletişim çok önemli, muhtemelen Tadic, İrfan Can ve Cengiz'le istişare etti." dedi.

"Galibiyetler sadece yetenekle gelmiyor"

Fenerbahçe'nin başarısının ardıdaki sırrın sadece yetenek değil aynı zaman çalışma olduğunu söyleyen eski futbolcu "Fenerbahçe çok yetenekli bir takım ama bu galibiyet serileri sadece yetenekle değil sıkı çalışmayla oluyor, bunu görüyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye şok! Isınırken sakatlandı
Habere Git

"BAL Ligi takımına bu kadar gol atamazsın"

Rodvan Dilmen, Fenerbahçe'nin çok üzerinde bir performans sergilediğini "Fenerbahçe mükemmel işler yapıyor. BAL ligi takımıyla oynasan bile bu kadar pozisyona girip bu kadar gol atamazsın." ifadeleriyle belirtti.

"Fenerbahçe kendisine çok iyi bir sportif direktör buldu"

Fenerbahçe'nin 37 yaşındaki Boşnak golcüsu Edin Dzeko'nun ilişkileri ile ileride Sarı-Lavcivertlilere iyi bir idareci olabileceğini vurgulayan Dilmen “Fenerbahçe ilerisi için kendine harika bir Sportif Direktör buldu. O isim Edin Dzeko.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler