Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ı beğendi "Bu oyuna bu skor az"

03.09.2023 - 00:21 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 00:39

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 ile mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ı beğendi "Bu oyuna bu skor az"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında karşılşamayı değerlendirdi.

"Galatasaray'ın oyununa skor az"

Galatasaray'ın bugün bu kadar iyi bir performans göstermesini beklemediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ben Galatasaray'ı beğendim. Bu skor, bu oyuna az. Galatasaray, Molde maçlarında iyi değildi. Galatasaray bu maçta böyle performans göstereceğini kendi adıma beklemiyordum." dedi.

"Tete'nin Yunus Akgün'den ne farkı var?"

Galatasaray'ın yeni transferi Tete'nin modern oyundaki tipik kanat profilinde olduğunu belirten Dilmen "Tete gibi sol ayaklı sağ kanatlar günümüzde çok popüler. Bu oyuncular içeri çekip orta keser, şut çeker. 20 milyonları bulan maliyetleri var böyle oyuncuların. Tete gibi onlarca oyuncu var, Yunus Akgün'den ne farkı var Tete'nin?" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray milli araya moralli girdi
Habere Git

"Zaha'dan Ziyech'ten önce bunların yapılması lazımdı"

Galatasaray'ın transfer döneminde acil ihtiyac olan bölgelere ağırlık vermediğini belirten yorumcu "Okan hoca skoru alınca belli değişiklikler yaptı. Barış Alper'e çok az şans verildiğini düşünüyorum ve Galatasaray'ın planlamasını çok da doğru bulmuyorum. Bence Galatasaray'ın 2 tane Avrupa standartlarında orta saha ve stoper alması lazımdı. Tete'den Bakambu'dan Zaha'dan, Ziyech'ten önce bunlar yapılmalıydı." dedi.

"Avrupa maçları beni mutlu etmedi"

Fenrbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı maçlardaki oyunları beğenmediğini dile getiren eski futbolcu "Avrupa'da orta sahanız dirençli olmalı. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Avrupa'da oynadığı son 2 maçtan ben mutlu olmadım. Kadrolardan bahsetmiyorum, oyunlardan mutlu olmadım." dedi.

"Üç büyükler ve rakiplerinin farkı açıldı"

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri ile aralarındaki makası açtığını belirten Dilmen "Ben bu yıla kadar hiçbir dönemde üç büyüklerle diğer takımların arasının açıldığını görmedim. İlk 3 bitti lig sıralamasında, aralarına kimse giremez o takımların. 4-5 de Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında değişir. Kalan 15 takımdan 4'ü küme düşecek, şampiyonluk yaşamış Başakşehir'de bu riski taşıyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray otobüsüne saldırı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler