Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'ye Frey lazım ikinci yarı"

28.10.2018 - 20:55 | Son Güncellenme: 28.10.2018 - 23:55

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Fenerbahçe-Ankaragücü maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'ye Frey lazım ikinci yarı"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Fenerbahçe - Ankaragücü maçını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Oyun formatları her maç oyuncu kadroların farklı olduğunu görebiliriz. Futbol rakiple oynanılır. Çabuk oyuncuları var Ankaragücü'nün. Kenan, Bifouma ve El Kebir gibi. Geniş alanları seven oyuncular. Hasan Ali'nin de kartı var. Fenerbahçe'nin 11'ini hiç kimse yazamaz.

2 tane stoperi kaybetmesinden çok büyük dezavantajdır. Kaldı ki Djedje diye oyuncuları var. Benzia ile adam adama oynuyor. Sert oynuyor ve ürkütüyor. Bu 2 stoperinin olmaması aslında 3 oyuncu oldu. Bunu Fenerbahçe lehine çevirebilir mi? Fenerbahçe değişiklik yapacak mı bekleyip göreceğiz.

Fenerbahçe oyundan şuurunu kaybetmeden beraberliği yakalaması lazım. Oyunun sonuna doğru boş alanlar yakalayacaktır. Bu sistemle devam edilecekse 2 oyuncu değişiklik yapılabilir.

Şimdi Fenerbahçe'ye kim lazım? Frey lazım. Slimani ve Ayew etkisiz. Daha da önemlisi sağ tarafsız oynuyor Fenerbahçe. Jailson var mı yok mu bir tane şutunun dışında. Oğuz Kağan rölanti bir oyuncu. Eljif gibi veya sağ tarafta oyunu açacak bir oyuncuya ihtiyaç var.

Kimse Fenerbahçe'nin 11'ini yazamaz. Dünyada kimse bir 3'lü savunma, bir 4'lü savunma oynamıyor. Günümüz dışında kalan bir sistem.

Senin için hazırladığımız haberler