Rıdvan Dilmen'den Szymanski'ye "En az 40 milyon Euro"

28.09.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 23:03

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Rams Başakşehir'i 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den Szymanski'ye "En az 40 milyon Euro"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Rams Başakşehir'i 4-0'lık net bir skorla yenerek ligde 6'da 6 yaptı. Maçın ardından usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarındaki Yüzde Yüz Futbol programında önemli yorumlar yaptı.

"Szymanski'yi 40'tan aşağı bırakmam"

Murat Kosova'nın Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un Sebastian Szymanski'yi takip ettiğini söylemesinin ardından Rıdvan Dilmen "Szymanski'yi burada tutmak zor. Premier League, La Liga gibi liglerde oynayabiliecek bir futbolcu. Ben olsam 40'tan aşağıya bırakmam. Fenerbahçe'nin daha önce Arda'da sütten dili yandı. Sözleşmesindeki madde en az 40 milyon Euro olmalı." dedi.

"Fenerbahçe'yi bu seviyeye getiren İsmail Kartal'dır"

Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği çıkışta büyük payın teknik direktör İsmail Kartal'a ait olduğunu belirten Rıdvan Dilmen "Fenerbahçe'yi alkışlıyorum. İsmail Kartal'ı alkışlıyorum. Oyuncuları alkışlıyorum. Çok saygı duyulacak bir oyun .Fenerbahçe'yi bu seviyeye, bu coşkuya getiren İsmail Kartal'dır." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe galibiyet serisini 13 maça çıkardı
Habere Git

"Fenerbahçe'nin ileri hattı sanat yapıyor"

Fenerbahçe'nin hücum hattındaki oyuncularının kalitesi ve formalarına vurgu yapan Rıdvan Dilmen "Tadic, Dzeko, Szymanski, Fred ve İrfan Can ileri hatta sanat yapıyor.” dedi.

"Fenerbahçe daha iyi bir takım olsa da sürklase ederdi"

Fenerbahçe'nin bugün karşısında daha iyi bir rakip olsa bile üstün olacağını belirten yorumcu "Bütün Fenerbahçelilerin mutlu olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin karşısında bugün daha iyi bir takım olsa da sürklase ederdi. Rakibin korneri yok, bir tane cılız şutu var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler