Transfer Haberleri | Rıdvan Yılmaz sürprizi! Galatasaray'a yazılıyordu, başka ülkeye gidiyor

13.01.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 13:30

İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta forma giyen ve adı transferde Galatasaray ile anılan milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Transfer Haberleri | Rıdvan Yılmaz sürprizi! Galatasaray'a yazılıyordu, başka ülkeye gidiyor

AJANSSPOR - HABER

2022-23 sezonun başında 4 milyon Euro bonservis bedeli ve 2.25 milyon Euro şarta bağlı bonus karşılığında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz hakkında flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

Galatasaray'ın da gündemindeydi

Transferde, devre arasında kadrosuna sol bek takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın da gündemine gelen 22 yaşındaki milli futbolcunun Serie A'ya transfer olacağı iddia edildi.

Verona'ya kiralandı iddiası

Sky Sports İtalya'nın haberine göre; Rıdvan Yılmaz'ın yeni adresi İtalyan ekibi Verona oldu. Habere göre 22 yaşındaki sol bek İtalyan ekibine kiralandı.  

Sözleşmesinde özel madde olacak

Öte yandan, milli futbolcunun futbolcunun sözleşmesinde özel madde yer alacağı kaydedildi.  Serie A'da 14 puanla 18. sırada yer alan Verona, ligde kalmayı başardığı takdirde Rıdvan Yılmaz'ın satın alma opsiyonun zorunlu hale gelecek. 

14 maçta oynadı

Rıdvan Yılmaz, bu sezon Glasgow Rangers'ta 14 maça çıktı. 22 yaşındaki sol bek, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 
 

Sözleşmesi 2027'de bitiyor

İskoç ekibiyle sözleşmesi 31 Mayıs 2027'te bitecek olan Rıdvan Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro olarak gösteriliyor. 

A Milli formayı 6 kez giydi

Alt kategorilerde milli formayı 50 kez terleten 22 yaşındaki sol bek, A Milli takım düzeyinde ise 6 kez forma giydi. Rıdvan Yılmaz bu karşılamalarda 2 de asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler