Riyad Mahrez: "Arsenal'e gitmeme Leicester yönetimi izin vermedi"

11.11.2019 - 21:01 | Son Güncellenme: 11.11.2019 - 19:03

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City forması giyen Riyad Mahrez, 2016 yılında Arsenal'e transfer olacağını ancak Leicester City yönetiminin transfere izin vermediğini açıkladı.

"İki önemli yıl kaybettim"

Fransa medyasına konuşan Mahrez, "İki önemli yıl kaybettim, iki yıl! Çünkü 27 yaşında Manchester City'ye gelmek yerine 24-25 yaşlarında gelebilirdim.  Leicester City yönetimi beni engelledi. Bana şunu dediler: 'Sen hiçbir yere gitmiyorsun, gitmiyorsun'.

"Arsenal'e imza atıyordum"

Menajerim beni gerçekten isteyen Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ile konuşmuştu. 2016 yılında neredeyse Arsenal'e imza atıyordum. Olmadı ve çok sinirliydim." dedi.

"Herkes köşede sizi izliyor"

Sözlerine devam eden Mahrez, "Premier Lig'deki en iyi oyuncu olmaktan ve küme düşme hattında mücadele eden bir ekibin parçası olmak kolay değildi. Aynı iş değil, çünkü herkes köşede sizi izliyor" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Cezayirli oyuncu 60 milyon sterlin karşılığında Manchester City'ye transfer oldu.

"Büyük işler yaoacağımızı söyledi"

Şehirdeki ilk günü hakkında konuşan Mahrez, "Guardiola beni buraya transfer ettiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Takımla birlikte büyük işler yapacağımızı söyledi." açıklaması yaptı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler