Sivasspor-Beşiktaş Maçı Sonrası Rıza Çalımbay Açıklama Yaptı

26.02.2022 - 21:35 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 21:40

Süper Lig'de Sivasspor, Beşiktaş ile karşılaştı. Sivas'ın 3-2 kaybettiği maçın ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay, açıklama yaptı. İşte detaylar...

Sivasspor-Beşiktaş Maçı Sonrası Rıza Çalımbay Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Maçı kendi evinde 3-2 kaybeden Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.

"Kesinlikle mağlubiyeti hak etmedik"

Karşılaşmayı değerlendiren Rıza Çalımbay, Sivasspor'un Beşiktaş'a göre daha üstün oyun oynadığını söyledi. Çalımbay, "Kesinlikle mağlubiyeti hak etmedik. Bizim oyun felsefemizde beraberlik yok. Bugün de galibiyet için oynadık. Galip gelmek için de pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Bizim çok üstün olduğumuz analizlerde görünür." dedi.

"Yediğimiz goller gerçekten yazık"

Çalımbay, "Yediğimiz goller gerçekten yazık. Geçen hafta da kötü gollerle kaybettik. İkinci gol özellikle yenmemesi gereken goller. Süper Lig takımında böyle şeyler olmamalı. Bireysel hataları bu aralar önleyemiyoruz. Bu maçı çok istedik. Herkes her şeyi yaptı. Ersin mükemmel kurtarışlar yaptı." şeklinde konuştu.

"Mağlubiyeti hak edecek oyun oynamadık, hakedecek goller yedik"

Rıza Çalımbay, "Mağlubiyeti hak edecek oyun oynamadık, mağlubiyeti hak edecek goller yedik. Her yerden atak yaptık ama kötü goller yedik. Süper Lig oyuncularının o hataları yapmaması gerekiyor. Geçen hafta Karagümrük de iyi değildi, biz de iyi değildik. Ortadaydı. Bu maç çok çalıştık, kötü goller yedik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler