Beşiktaş - Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

12.11.2023 - 10:11 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 15:46

Süper Lig'in 12. haftasında Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, sahasında Çağdaş Atan'lı Başakşehir'i ağırlıyor. İşte maçın muhtemel 11'i ve tüm detayları...

Beşiktaş - Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, kritik maçta Başakşehir'i konuk edecek. Ligde iç sahada henüz kaybetmeyen ve evinde 4 maçlık galibiyet serisi bulunan Beşiktaş, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetimindeki ilk maçını da kazanmayı hedefliyor. 

Boz Baykuşlar çıkışa geçmek istiyor

Süper Lig'de son 3 maçını kazanamayan, deplasmanda ise 4 maçlık galibiyet hasreti bulunan Başakşehir ise burada alacağı sonuçla çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 

Çalımbay 18 sene sonra

Siyah-beyazlı kulübün simge isimlerinden Rıza Çalımbay, bu mücadeleyle 18 yıl sonra Beşiktaş'ın teknik patronu olarak sahaya çıkacak. Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın görevden ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın başına teknik direktör olarak geçen Çalımbay, Tüpraş Stadı'nda ilk kez taraftarlarıyla buluşacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ilk ayrılığı açıkladı: ''Çalışmayacağım''
Habere Git

Kara Kartal'da 5 eksik!

Beşiktaş, RAMS Başakşehir maçına da sakatlığı bulunan birçok oyuncusundan yoksun çıkacak. Uzun süredir tedavileri devam eden Rachid Ghezzal, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nun yanı sıra sakatlıkları açıklanan Cenk Tosun ile Vincent Aboubakar bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Başakşehir'de Pelkas geri dönüyor

Başakşehir’de kart cezası sona eren Dimitris Pelkas, bu mücadelede oynayabilecek. İstanbul ekibinde sakatlıkları süren kaleci Muhammed Şengezer, Edgar Ie ve Ömer Ali Şahiner ise forma giyemeyecek. Süper Lig’de bu sezon 3 sarı kart gören RAMS Başakşehirli Deniz Türüç, ceza sınırında bulunuyor. Deniz, Beşiktaş karşılaşmasında kart görmesi halinde İstanbul ekibinin ligin 13. haftasında sahasında Siltaş Yapı Pendikspor ile yapacağı mücadelede takımındaki yerini alamayacak.

İşte Beşiktaş - Başakşehir ilk 11'ler

  • Beşiktaş:  Mert, Rosier, Amartey, Necip, Tayfur, Amir, Salih, Gedson, Zaynutdinov, Rebic, Muleka.
  • Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Opoku, Mahmut, Emirhan, Berkay, Dennis, Serdar, Piatek

Beşiktaş - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

12 Kasım Pazar günü saat 16:00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş - Başakşehir maçı beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadelenin canlı anlatımı ve detayları haberimizde olacak.

Peki Beşiktaş - Başakşehir maçının hakemi kim?

Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Beşiktaş - Başakşehir maçının VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler