Rıza Çalımbay kariyer rekoru kırdı!

09.05.2021 - 16:10 | Son Güncellenme: 09.05.2021 - 16:17

Süper Lig’de iyi bir çıkış yakalayan Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir maçının ardından yenilmezlik serisini 17 maça çıkarıp kariyerinin rekorunu kırmayı başardı.

Rıza Çalımbay kariyer rekoru kırdı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 40. haftasında sahasında Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Sivasspor, yenilmezlik serisini 17 maça yükseltti. Yiğidolar’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu skorun ardından kariyerinin en uzun kaybetmeme serisini yakaladı.

 

Yenilmezlik serisinde 35 puan topladı

Kırmızı-beyazlı takım bu sezon 3-1 kaybedilen Alanyaspor maçından sonra oynadığı 17 maçı kaybetmezken, 9 galibiyet ve 8 beraberlik alarak 35 puan topladı. Sivas temsilcisi bu süreçte aldığı beraberliklerle de dikkat çekti.

Yiğido'nun bileğini bükemeyen takımlar

Yiğidolar bu periyotta Ankaragücü, Kayserispor, Fatih Karagümrük, Göztepe, Antalyaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Yeni Malatya ve Gaziantep FK’yı mağlup ederken, BB Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Hatayspor, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, Denizlispor ve Medipol Başakşehir ile berabere kaldı.

 

Beşiktaş'ta 16 maç kaybetmemişti

Öte yandan Çalımbay, 2005’te Beşiktaş’ta görev yaparken mart ve eylül ayları arasında 16 maçla teknik direktörlük kariyerinin en uzun yenilmezlik serisini yakalamıştı.

Çalımbay'ın serisini Fenerbahçe bitirebilecek mi?

Rıza Çalımbay’ın Sivassppor’u, Süper Lig’in 41. haftasında 11 Mayıs Salı günü saat 20.30’da Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler