Fenerbahçe derbisinden sonra Rıza Çalımbay'dan oyunculara eleştiri

09.12.2023 - 21:37 | Son Güncellenme: 09.12.2023 - 21:41

Beşiktaş, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 kaybetti. Tüpraş Stadı'ndaki yenilginin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay açıklama yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe derbisinden sonra Rıza Çalımbay'dan oyunculara eleştiri

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşitkaş, Dolmabahçe'de konuk ettiği Fenerbahçe'ye 3-1 yenildi. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Bu kadarını beklemiyorduk"

Rıza Çalımbay, "Her şeyden önce maça iyi başladık. Sonraları gittikçe bizimkiler hata yapmaya başladı. Hepsi kapasitesinin altında oynadı. Bir sürü pas hataları yaptık. Üzücü bir maç. Mükemmel bir taraftar gelmiş, bizim için önemli bir maç. Beklentinin çok altında oynadık. Bu kadarını beklemiyorduk" şeklinde konuştu.

"Bu böyle olmaz, düzelmesi gerekiyor"

Çalımbay, "Eksik yönler çoktu, bunları bitirmek kolay değil. Gedson ve Umut'un çıkması çok büyük dezavantaj oldu. İstediğimizi yapamadık. Bu böyle olmaz. Bunun düzelmesi gerekiyor. Bazı lider oyuncuların kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bunları yaparsak yeniden iyi noktaya geliriz. Oynadıkları oyun bu değil, daha iyi seviyeye çıkabilirler" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın namağlup serisi bitti! Fenerbahçe 9 yıl sonra kazandı
Habere Git

"4'üncü maçım, ilk kez yenildik"

Deneyimli teknik adam, "Zaman lazım. Oyuncularla çok çalışmak lazım. 1 ay bile olmadı. Sezon başı bir şey yakalayabilseydik daha farklı olurdu. Maalesef aniden geldiğimiz için elimizden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. 4'üncü maçım, ilk kez yenildik. Bazı şeyleri düzeltmemiz lazım. İnşallah iyi yerlere geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler