Rıza Çalımbay'dan flaş VAR sözleri! 'Kasımpaşa'da iken olsaydı şampiyon bile olabilirdik..'

16.08.2018 - 15:29 | Son Güncellenme: 16.08.2018 - 18:29

Rıza Çalımbay'dan flaş VAR sözleri! 'Kasımpaşa'da iken olsaydı şampiyon bile olabilirdik..'

Atiker Konyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında çarpıcı ifadeler kullandı. 

Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Çalımbay özellikle VAR sistemi hakkında flaş sözler söyledi

'Euro artışı nedeniyle transferi yapamadık"

"Euro ya da dövizde değişim bizi etkiledi. Bir transfer yapacaktık Mehdi'nin yerine ama dengeleri bozmak istemedik kulüp içinde ve transfer gerçekleşmedi. Yabancı oyuncular Euro ile anlaşma yapıyor, yerli bir isim olursa belki bir takviye '8 numara' diyebileceğimiz merkezde biraz daha ileriye oynayan bir oyuncu almak isteriz"

"Erzurumspor maçı bizim için derslik bir maç oldu"

"Erzurumspor'un nasıl bir kadro ile çıkacağını bilemedik. Tabii hazırlık maçlarını izledik ama sürekli transfer yapan bir takımdı. Alt ligden çıkan takımdan 6 oyuncu kullandılar. Zor bir maçtı bizim için zaten öyle geçti"

"Maça iyi başladık ilk 20-25 dakika çok iyi başladık pozisyonlar bulduk ardından çok kötü goller yedik duran toptan. Bizim için derslik bir maç oldu. 2-2'den sonra kazanmayı başardık. Bu maç gösterdi ki bu sezon lig zor olacak"

"Antalyaspor takımını iyi tanıyoruz. Zaten bizim kurduğumuz kadronun %70'i duruyor. Güç kaybettiklerini sanmıyorum sadece sezon başı itibariyle havasını bulamadık henüz takım. Zor bir maç olacak"

'Konyaspor'un TL konusunda duyarlı olması mükemmel bir olay'

"Ülkemizde her türlü önlemler araştırılıyor. Buna bir çözüm yolu bulunacaktır. Gerçekten giden para inanılmaz. Devletimiz ve kulüpler önlemler alacaktır. Ankaragücü takımı da kendi fikrini belirtmiş. Takımlar tabii zorluk çekiyor"

"TL logosu ile Konyaspor'un maça çıkacak olması ve bu konuda destek vermesi duyarlı olması, ilk olması bana göre mükemmel bir olay"

"Biz Kasımpaşa'da çalışırken VAR sistemi olsaydı belki şampiyon olurduk en kötü 2.sırada yer alırdık"

"VAR sistemi tabii fayda sağlıyor. Bunu hep konuşuyorduk en çok Kasımpaşa'da iken konuşuyorduk. Biz Kasımpaşa'da çalışırken VAR sistemi olsaydı belki şampiyon olurduk en kötü 2.sırada yer alırdık. VAR sistemi olsaydı belki de Deniz Çoban hoca hakemliğe devam edecekti"

"Şu an tabii VAR sistemi var ama herşey yine de hakemlerin elinde. Bu sistem ile evine en azından biraz daha huzurlu gidiyor"

'Hedefimiz yukarıya oynamak..'

"Konyaspor'u iyi bir yere getirmek istiyoruz. Bu takım geçen sene 15.sırada tamamlamış önemli sıkıntılar yaşamışlar. Hedefimiz öncelikle bu sıkıntıyı yaşatmamak ve yukarıya oynamak. Bizde de uyum süreci var. Milli Takım arasına kadar takımımız oturmuş olacaktır"

 

Senin için hazırladığımız haberler