Rıza Çalımbay'dan hakeme eleştiri: Fauller yaptılar vermedi

12.08.2021 - 23:56 | Son Güncellenme: 12.08.2021 - 23:59

Sivasspor'un, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Dinamo Batum'uyi elediği maç sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay'dan hakeme eleştiri: Fauller yaptılar vermedi

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Dinamo Batum ile uzatmalarda 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor, ilk maçtaki skor avantajıyla play-off turuna yükseldi. 


Karşılaşma sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Uzatmada da olsa kazandık"

Çalımbay, "Biz gerçekleri söyledik maçtan önce. Rakibin bunları yapacağını biliyorduk. Özellikle deplasmanlarda çok iyi kontratak yapan bir takım. Zaman zaman iyi oynadık. 1-0 geriye düştükten sonra baskıyı kurduk golü de attık. Daha iyi oynayabilirdik ama dediğim gibi rakip iyi bir takım. Daha önce de bitirebilirdik maçı. Sonradan giren arkadaşlarımız da mükemmel işler yaptılar. İlk 11 önemli ama sonradan girenler de çok önemli. Uzatmada da olsa kazandık, çok mutluıyuz.

"Mağlubiyeti kabullenmedik"

Uzatmalara gidince önümüzde 30 dakika olduğunu söyledim. Biz pozisyona gireriz dedim. Sade oynayın dedim, kontarataklara dikkat edin dedim. Felix’i almamız, Ziya’yı orta sahaya almamız iyi sonuç verdi. Mağlubiyeti kabullenmedik, bizim burada turu geçmemiz gerekiyordu geçtik.

Hakem eleştirisi...

Bunları bizim hakemler yapsa çok şeyler olurdu. Kornere çıkıyor oyunu bitiriyor. Bir sürü fauller de yaptılar vermedi. Biz de kenarda bağırıp çağırmaktan yıprandık. Taraftarlarla tek yürek olduk ama onlara verdikleri destek için teşekkür ediyorum.

Rakip Kopenhag hakkında

Kopenhag çok kuvvetli bir takım. Çok zor maçlar bizi bekliyor. Bundan da zor olacak. Şimdi hep lig hem kupa oynayınca sıkıntı yaşayabiliriz. Bugün de çok eksiğimiz vardı onlar dönerse iyi olur ama eksiklerimiz gelmezse sıkıntı yaşayabiliriz. Konya maçıyla lige de iyi başlamak istiyoruz. Ligi her zaman kendi aramızda oynuyoruz ama Avrupa daha önemli bence" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler