Rıza Çalımbay'dan maç sonrası yönetime transfer mesajı!

10.02.2018 - 18:23 | Son Güncellenme: 10.02.2018 - 18:23

Video-Rıza Çalımbay'dan maç sonrası yönetime transfer mesajı!

Rıza Çalımbay'dan maç sonrası yönetime transfer mesajı!

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Gençlerbirliği ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Spor Toto Süper Lig 21.hafta maçı sonrasında konuştu. Yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulunan Çalımbay, devre arasında gerçekleşmeyen transferler ve yaşadıkları şanssızlıklara dikkat çekti.

Puan kaybı hakkında

Bu maç istediğimiz gibi olmadı. İlk yarıda pozisyonlar vardı. İkinci yarıda riske de girdik. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. Çok iyi penaltıcı bir arkadaşımız şanssızlık yaşadık. Geçen hafta Göztepe kalecisi, bu hafta bu kaleci. Yapacak bir şey yok. Bence artık kazanma zamanı geldi. Elimizden geleni yapıyoruz. Buraya da kazanmak için geldik. Ama bazı şeyler olmuyor. Özellikle son paslar ve gol sıkıntısı yaşıyoruz.

Transfer konusunda yönetime mesaj

Benim elimde bir kadro var. O kadroyla yola devam ediyorum. Hepsinden memnunuz. Devre arasında tabii ki yönetimden transfer konusunda birşeyler istedik. Ama yapılabilir, yapılmayabilir. Elimizdeki oyuncular kapasitelerinin üstüne çıkarsa iyi olur. Zaman zaman böyle talihsizlikler yaşıyoruz. Taraftarımız takıma sahip çıkmalı. Üstümüzde bir baskı üretmesinler, destek versinler.

"Taraftarlarımız destek versinler"

Daha 13 tane maçımız var. Biz bu takımı sıkıntılı yerde aldık. Daha da iyi yere gideceğiz. Başakşehir, Beşiktaş gibi önemli maçlarımız var. Penaltıyı atabilseydik farklı olurdu. Trabzonspor’a destek vermesi gerekiyor taraftarlarımız. Futbolcularımız da galip gelmek istiyor. Ama aksilikler yaşıyoruz. (AJANSSPOR)

Rıza Çalımbay'ın basın toplantısı

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında da değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki haftadır şanssız olduklarını söyledi. Takımının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu belirten Çalımbay, "Bütün oyuncularımız çok gayretliler, ellerinden geleni yapıyorlar. Ama maalesef bazen istediğiniz kadar uğraşın bazı şanssızlıkları kıramıyorsunuz. Bugün de onlardan bir tanesini yaşadık. Trabzon taraftarının ve camiasının ne olursa olsun takımına sahip çıkması gerekiyor. Kalan 13 maçı en iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Çalımbay, "Burada tabii ki beraberliğe üzüldük. Galip gelmek için her şeyi yaptık ama maalesef başladığı gibi bitti. Onun için ne olursa olsun mücadelelerinden dolayı takımımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Video-Rıza çalımbay'dan Açıklama

Senin için hazırladığımız haberler