Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan, Başakşehir maçı sonrası Ghezzal açıklaması

12.11.2023 - 18:31 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 18:57

Trendyol Süper Lig 12. hafta maçında Beşiktaş, Başakşehir'i 1-0 yendi. Maç sonu Rıza Çalımbay, Rachid Ghezzal hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan, Başakşehir maçı sonrası Ghezzal açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 12. hafta maçında Beşiktaş, Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Rıza Çalımbay, Siyah-beyazlı takımdaki ikinci dönemine galibiyetle başladı.

Karşılaşma sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay değerlendirmelerde bulundu.

"Takımla ve taraftarla bütünleştik"

Galibiyet için mutlu olduğunu ifade eden Çalımbay, "Her şeyden önce çok teşekkür ederim taraftarın verdiği desteğe. Bu maça çıktığımda eski günlerimi hatırladım. Takım kaptanıyken, takımımızlşa maça çıkarken. Gerçekten mükemmel bir gündü. Maçı kazanmak çok çok önemliydi, taraftar açısından da çok önemliydi. Bir kere bizim taraftarı kazanmamız gerekiyordu çünkü haftalardır istedikleri sonuç olmadı ama şu anda güzel bir galibiyet aldık. Hem iyi oynadık, maçın büyük bölümünde iyi oynadık hem de taraftarla bütünleştik. İnşallah bunu devamını yapmamız gerekiyor. Şu an sadece bir galibiyet aldık." dedi.

"Ghezzal oynamayacağım dedi, ağladı"

Sakatlık geçiren Bakhtiyar'a da değinen Çalımbay, "Bakhtiyar ile ilgili şanssızlık oldu. Rakip oyuncunun dirseği mi geldi, bir anda gözü kapandı. Kan geldi. Şu anda iyi. Ghezzal'i anlamadık. Oyuna aldık, İçeri geldik, 'oynayamayacağım' dedi ağladı. Riske girmedik. Elimizdeki sağlamlarla oynadık ama üzüldük"

"Sakarya'ya deplasmana gideceğiz"

Milli arayı boş geçirmeyeceklerini ifade eden Çalımbay,Milli ara kampı Milli arada Antalya'ya gidiyorduk onu iptal ettik. Maç yapacağız. 2. Lig takımı olabilir, başka takımlar olabilir... Onlarla en az 2 tane hazırlık maçı yapacağız. Çünkü oynamayan ve sakatlıktan çıkan arkadaşlarımız var. Onlar bir nebze maç temposunu kazanmaları açısından bir de belki Sakarya'ya deplasmana gideceğiz maç oynamaya o da bana göre ondaki anlamda şu: Başkanımız Süleyman Seba için bir vefa maçı oynamak istiyoruz. Onu söyleidm ben şeye. O maçı oynayacağız geleceğiz burada tekrar bir maç oynayacağız. Hem altyapıdan gelen arkadaşlarımız var onları oynatacağız hem de maç eksikliği olan arkadaşlarımızı oynayacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler