Rıza Çalımbay'dan Mert Hakan ve Emre'ye transfer tavsiyesi!

12.12.2019 - 10:47 | Son Güncellenme: 12.12.2019 - 10:51

Rıza Çalımbay'dan Mert Hakan ve Emre'ye transfer tavsiyesi!

Süper Lig’de sezonun ilk yarısının flaş takımı olan Demir Grup Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, lig yarışının dışında bazı futbolcularını özel motivasyonla uğraşıyor. O isimlerin başında ise transferin gözde isimleri Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç geliyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile adları anılan Mert Hakan ve Emre Kılınç, Sivasspor'dan ayrılacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Rıza Çalımbay’dan transfer tavsiyesi: ”Fazla gazete okumayın”

İki futbolcunun, basında çıkan transfer haberleri sebebiyle kafalarının karışık olduğu öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, her iki futbolcuyla da çok yakından ilgileniyor. Çalımbay’ın futbolcularına, “Fazla gazete okumayın. Haberleri kafanıza takmayın” tavsiyesinde bulunduğu ortaya çıktı.

Mert Hakan ve Emre Kılınç’a teknik heyetten özel ilgi

Rıza Çalımbay, futbolcuların ligin ilk yarısında kalan Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Göztepe maçlarına full konsantre olmasını istiyor. Bu yönde de oyuncularına konuşmalar yapıyor.

Çalımbay, transfere karşı değil ama…

Usta teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcuların önünü kesmek gibi bir dertleri olmadığı görüşünde. Ancak; Çalımbay, yaşanacak ayrılığın ya ayrılıkların sezon sonunda olması gerektiği fikrine sahip.

Sivasspor’un transfer politikası ne olacak?

Sivasspor, devre arası transfer döneminde Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ın ayrılması halinde transferi de ona göre şekillendirecek.

Şampiyonluk için temkinli...

Teknik direktör Rıza Çalımbay, şampiyonluk konusunda ise temkinli açıklamalar yapıyor ve futbolcularının baskı altında kalmasını istemiyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler