Rıza Çalımbay’dan seyircisiz maç yorumu: Tatsız tuzsuz…

18.03.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 15:55

Süper Lig haberleri... Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Maçlara belirli aralıklarla seyirci alabilirlerse ev sahibi takımlar için avantaj olabilir” dedi. İşte detaylar…

Rıza Çalımbay’dan seyircisiz maç yorumu: Tatsız tuzsuz…

AJANSSPOR-HABER

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çalımbay'dan seyircili maç beklentisi

Deneyimli teknik adam, maçların seyircili oynanma düşüncesine ilişkin, “Taraftarsız oynanan maçlar tatsız, tuzsuz oluyor. İnşallah seyirci alınırsa, tabii ki belirli aralıklarla seyirci alabilirlerse bu da ev sahibi takımlar için avantaj olabilir” diye konuştu.

 

"Pandemiden önce yenilgimiz yoktu"

Rıza Çalımbay şunları söyledi: “Biz pandemiden önce kendi sahamızda hiç mağlubiyet almadık. Taraftarımızla gerçekten çok iyi bütünleşmiştik. Sonra her takımın yaşadığı şanssızlığı yaşadık. Taraftarlar yok ama iki takımın da yedekleri ve yöneticileri var. 

"Hakemlere çok bağıran oluyor"

Bazı maçlarda taraftar var gibi zannediyorsunuz. İnanılmaz şekilde bağırıyorlar. Her ses duyuluyor. Hakemlere bağıranlar çok oluyor. Seyirci olmadığı zaman onlar sorun oluşturuyor. Seyircili maç kararı alınırsa çok memnun oluruz ama en küçük riski almadan yapılırsa olabilir.

"Göztepe maçı final niteliğinde"

Biz ligde beklediğimiz yerde değiliz. Bu yüzden Göztepe maçı bizim için final niteliğinde ve dönüm maçımız. Bütün herkes bunun farkında. Kazanmamız gereken bir maç. Eksiklerimiz var ama elimizdeki kadro da iyi oynuyor. Tek amacımız puan ya da puanlarla dönmek.

Öte yandan Sivasspor’un idmanına sakatlığı devam eden Aaron Appindangoye, Serhiy Rybalka ve Claudemir katılmadı.

Senin için hazırladığımız haberler