Rize ve Erzurum Ludogorets'in golcüsü Claudiu Keseru'nun peşinde!

27.11.2018 - 17:09 | Son Güncellenme: 27.11.2018 - 14:11

Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek için arayışlarını da hızlandırdı. Süper Lig’de üst ve alt sıraların geçtiğimiz yıllara oranla farklı ve sürpriz takımlardan oluşması, kulüplerin takviye ihtiyacını da artırdı. Yaz transfer döneminde döviz kurunun yüksek olması sebebiyle askıya alınan imza sayısının, devre arasında son yıllardaki rakamları geride bırakması bekleniyor.

Neredeyse ligdeki 18 kulübün eksiklerini gidermek için transfer yapması bekleniyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yanı sıra tüm takımlar eksik ve yetersiz bulduğu mevkilere transfer yapacak. Ancak kulüpler bu konuda ince eleyip sık dokuyor. Yapılacak hatanın sezonun geri kalanında hüsran yaratmaması için girişimlerini oldukca dikkatli sürdürüyor.

Erzurumspor'dan sürpriz transfer.... 3. Lig'in golcüsü...

Döviz kurunun hala yüksek olması sebebiyle kadrolarındaki revizyon sonrası transfer düşünen kulüpler, düşük bütçeli futbolculara ve yıldız adaylarına yöneldi. Doğu Avrupa’daki transfer sürklasyonundan faydalanmak isteyen takımlar, Türkiye’deki genç ve yetenekli oyuncuları da radarlarına aldılar. Ligde son sırada yer alan Çaykur Rizespor, forvet hattına takviye yapmak için kolları sıvadı. Edinilen bilgilere göre; Erzurumspor ve Çaykur Rizespor’un listesinin ilk sırasında Ludogorets’in gol makinesi Claudiu Keseru var. Rumen oyuncu bu sezon çıktığı 23 maçta 17 gol atarken, son 5 sezonda ise 117 gol atmayı başardı. Erzurumspor ayrıca 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden sağ kanat oyuncusu Berke Bıyık’ı da radarına aldı. Son 3 sezonda fileleri 32 kez havalandıran 23 yaşındaki kanat oyuncusu, orta sahanın iki kanadında ve zaman zaman forvet hattında oynayabiliyor. Erzurumspor’un oyuncuyu bir süre daha izleyerek son kararını vereceği belirtiliyor.

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler