Çaykur Rizespor'da Hasan Yavuz Bakır'dan Transfer Açıklaması

19.07.2023 - 14:37 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 10:52

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in yeni takımı Çaykur Rizespor transferde atağa geçti ve 4 isimle anlaştı. Hasan Yavuz Bakır isimleri tek tek açıkladı. Detaylar haberimizde...

Çaykur Rizespor'da Hasan Yavuz Bakır'dan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, 4 futbolcunun transferini bitirdi.  Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz anlaşılan isimleri tek tek açıkladı. Detaylar...

''Trabzonspor'dan Siopis'in transferi gündeme geldi''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Yavuz Bakır, "Çaykur Rizespor olarak Oumar Diouf ve Mame Mor Faye ile prensip anlaşmasına vardık. Somaspor'dan stoper Mustafa Şengül ve sağ bek Eray Korkmaz ile de prensipte anlaştık. Trabzonspor'dan Siopis'in transferi gündeme geldi ancak kulübü oyuncuyu bırakmayacak" dedi.  

Kevin Medina transferinde son durum

"Kevin Medina ile anlaştınız mı?" sorusuna ise Bakır, "Kevin Medina çok değerli bir oyuncu. Karabağ bu akşam Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında Lincoln FC ile karşılaşacak. Bu maçtan sonra bazı durumlar netleşir diye düşünüyorum. Kevin Medina'ya ilgimi var. Hem oyuncu hem de kulübü Karabağ ile görüştük" cevabını verdi. 

İlgini Çekebilir
Rizespor'dan geleceğe yatırım transferleri!
Habere Git

Kevin Medina kimdir?

Futbol kariyerine Portekiz'de adım atan Kevin Medina, 2020'de Chaves'ten Azerbaycan'ın güçlü takımı Karabağ'a transfer oldu. 

1.84 boyundaki sol stoper, kariyeri boyunca 161 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 4 gol kaydeden Güney Amerikalı stoper, 6 da asist katkısı yaptı. 

Şampiyonlar Ligi elemeleri, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde de boy gösteren Medina, geçtiğimiz sezon forma giydiği 29 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırdı ve 2 de gol pası hazırladı.

Senin için hazırladığımız haberler