Rizespor'dan açıklama: "Zoru başarmak..."

28.02.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 28.02.2020 - 15:30

Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçında 3 puan hedefliyor. Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, dev maç öncesi Ajansspor'a konuştu.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Trabzonspor ile Süper Lig’in 24.haftasında deplasmanda oynayacakları Karadeniz derbisi öncesinde açıklamalar yaptı. Rizespor’un Trabzonspor planı ne? Sakat futbolcuların durumunda bir gelişme var mı? Ajansspor'a özel bir röportaj veren Hasan Yavuz Bakır son durumu paylaştı.

Hasan Yavuz Bakır: ”Hak ettiğimiz sonuçları alamıyoruz”

Takımın motivasyonunun son dönemlerde düşük olduğunu ve bunu artırmanın yollarını aradıklarını belirten Hasan Yavuz Bakır, ”Elbette aldığımız sonuçlar moralimizi bozdu. Bu anlamda motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz. Hak ettiğimiz sonuçları alamıyoruz. Başakşehir maçı buna bir örnektir. Motivasyonumuzu yükseltmenin yollarını arıyoruz” diye konuştu.

Hasan Yavuz Bakır: ”Trabzonspor maçında zoru başarmak istiyoruz”

Trabzonspor maçındaki hedeflerini anlatan Bakır, ”Trabzonspor ligde iddialı ve kaliteli bir kadroya sahip. Sportif bir rekabet de var. Derbi maçta Trabzonspor karşısında mutlaka puan almayı hedefliyoruz. Deplasmanda zoru başarmak istiyoruz. Takım bu doğrultuda çalışıyor. Maçın önemini biliyoruz. Zor bir fikstürümüz var. Puan ya da puanlar almayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Hasan Yavuz Bakır: “İsmail Kartal ile takımın daha iyi olması adına görüşüyoruz”

Samudio ve Vetrih’in Trabzonspor maçı öncesinde durumlarının henüz net ve oyuncuların durumunun maç saatinde belli olacağını belirten Rizespor Basın Sözcüsü, ”Teknik direktörümüz İsmail Kartal ile görüş alış verişinde bulunuyoruz. Hocamızla sürekli diyalog halindeyiz. Ancak; bu görüşmeler rutin ve takımın daha iyi olması adına yaptığımız görüşmeler” dedi.

Ligin ilk yarısındaki maçı Trabzonspor kazanmıştı

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de haftaya 24 puanla 14.sırada girerken, Trabzonspor ise 45 puanla 2.sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor, Rize’de 2-1 kazanan taraf olmuştu. (AJANSSPOR ÖZEL /Emrah KARALİNÇ)

Senin için hazırladığımız haberler